reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój psycho-fizyczny naszych pociech

Doszly nam nowe slowa: sześć, osa, głowa :tak: To na dzien dzisiejszy ;-):-) Codziennie cos nowego, a buzia sie jej czasami nie zamyka :-p

reklama
no proszę jak Sarunia pędzi ze słówkami:-)
Alka już mówi wszystko, kabaret za darmo, bo jest przy tym prześmieszna:tak:

oprócz gadania non stop w samochodzie i w domu i w ogóle wszędzie, Alka dzisiaj miała dzień wycia... o wszystko... dobrze, że już śpi, bo nie dużo brakowało żeby mnie z równowagi wyprowadziła, przy książeczkach się dopiero wyciszyła....

Gratulacje dla malych gadulcow ;-):-D:tak:

Bedytka, Sara tez ma czasami takie dni, ze marudzi tak, ze zakleilabym jej najchetniej buzie tasma izolacyjna ;-):-p

Kolejne slowa: Asia (mama Blanusi), Ola (mama Fabianka) - czyli "ciocie" Sary, a moje kolezanki :tak::-) Nauczyla sie Sara mowic do nich po imieniu :tak::-)
Ale jak mowie powiedz Sandra to mowi "mama", a jak Sara to mowi "ja" i pokazuje na siebie paluszkiem :-p:-)

no gratulujemy Saruni kolejnych slowek! no prosze jak dziewcyznka ladnie sie uczy!!!!!! :))

u nas powiem wam mala naprawde duuuuzo zaczela mowic w jezyku polskim! :D strasznie mnie to cieszy.. moze cos z niej bedzie :D
juz sie balam ze tylko angielski i ang i sie z rodzinka w polsce nie dogada ale jednak ruszylo i ladnie mowi po polsku :D:D:D

brawo dla Sarki i brawo dla Szantusi!!
Alka na siebie już mówi Ala, bo bardzo długo mówiła "i":sorry2: a poza tym chyba już wszystko mówi i do tego cały czas, śmieję się że mamy na bieżąco "komentarza do rzeczywistości":-p

no i brawo dla Alutki!!! prosze jaka Ala madra dziewczynka :)

u nas mala zreszta jak wiecie zapyla calymi zdaniami.. tysiace pytan na minute ma :D taki gadulec z niej ze czasami nawet z mm nie mozemy pogadac miedzy soba hehehe :D
no i tak jak pisalam uff.. mowi ladnie w dwoch jezykach :d bede mocno sie starala zeby nie przestala :D

reklama
Do góry