reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój psycho-fizyczny naszych pociech

Brawa Juleczko!!!!! :D a z tymi Alami to faktycznie smiesznie hihi ;d same Ale :D

bedytko haha rozbroilas mnie ostatnimpostem :D:D:D no ale hehe z drugiej strony to co.. podobaja sie coreczce Twoje nozki to i to powiedziala:p

reklama
aaa... no i śmiesznie, bo po spotkaniu z agąmoniką i jej alą, na wszystkie dzieci w wózkach woła ala:-D
:-D:laugh2::-D Juleczko słodka jesteś:laugh2:

Gratulacje dla Alutki:-)

Moja Alcia też z dnia na dzień coraz więcej mówi, ostatnie nowe słowa to "dzi" (drzwi), "pada desc" (pada deszcz), "źuś" (już), "te" (chce), "posie" (proszę), "dziadzia" (dziadek), ale ulubione jest "ne" (nie):cool2::rolleyes:

Nie wiem czy to dobry watek ale napisze dziś nowy pomysł mojej córy.

Dzis rano wstała i grasowała jeszcze w pidżamach po domu. Tatuś poszedł robić śniadanie a córcia oglądała bajeczkę. Po 10 minutach przychodzi do tatusia , cała usmarowana czymś brązowym i jeszcze kawałek w ręku niesie aby tata powąchał. Chyba już się domyślacie.... Zrobiła kopę i wsadziła sobie rękę w pieluchę i całą pidżamę i brzuszko sobie tym wysmarowała i jeszcze przyniosła tatusiowi do powąchania........

Nie wiem czy to dobry watek ale napisze dziś nowy pomysł mojej córy.

Dzis rano wstała i grasowała jeszcze w pidżamach po domu. Tatuś poszedł robić śniadanie a córcia oglądała bajeczkę. Po 10 minutach przychodzi do tatusia , cała usmarowana czymś brązowym i jeszcze kawałek w ręku niesie aby tata powąchał. Chyba już się domyślacie.... Zrobiła kopę i wsadziła sobie rękę w pieluchę i całą pidżamę i brzuszko sobie tym wysmarowała i jeszcze przyniosła tatusiowi do powąchania........
hihihihih sprytna dziewczyna, do taty poszła:-p
Alka co dzień jedno słówko dodaje do swojego repertuaru, przedwczoraj było kółko, teraz wszystko co okrągłe to kółko, basen...itp., rzodkiewka na kanapce też:-p a dzisiaj próbowała mówić naleśniki , udało jej się tylko "kiki", ale najlepiej mówi na Michalinę, zdrabniamy na nią Misia, no to Alka "Sisia";-)

no dobra, stało się ;-) Piotrek zaczął w końcu mówić mama i tata :-) i teraz na okrągło jest tata tata tata albo mama mama mama.

no dzieciaki szaleją z postępami:tak:

leyna- brawa dla piotrusia:tak:

majka- :-D:-D:-D

agamonika- no z ale to już można sobie pogadać:-)

haha no to moja mala zaczela tez uzywac slowek i zdan ktorych nie powinna :D nie wiem kiedy i jak to zlaapala bo u nas w domu sie nie mowi.. ale chyba cos czuje ze z tv.. :/
nagle slysze a ta wykrzyknela "what the hell!" a ja zamiast zareagowac jakos inaczej ihi to wybuchnelam smiechem.. no to ta zaczela powtarzac i powtarzac:D
no i co tu poradzic hihihi :D

reklama
majka no poprostu bomba,juz widzę mine tatusia:-D
moja ewka nie chce wogóle mówic,jest wyjatkowo leniwa ,ja to mówie ze ona stwierdziła ze z debilami to nie ma oczym gadac.jak sie ktoś inteligentny pojawi to sie łaskawie odezwie.;-):-D
tylo mama,tata,myj myj i am am:no:

Do góry