Oj teraz to ciężką będzie nam za dzieciaczkami nadążyć Wiktoria raz jest na balkonie a zaraz potem już w kuchni. Mój piesek jak ją widzi to warczy tez ma jej dosyć. A w niedziele to myślałam już, że zawału przez nią dostanę. Posadziłam Wiki w krzesełku do karmienia przed telewizorem. Wyszłam do kuchni, a powrocie zastałam ją stojąca w tym krzesełku nie wiem jak rozpięła sobie szelki ale nie chce myśleć co by się stało gdybym w porę nie przyszła.
reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Kaja, Sara robi dokladnie to samo, dlatego w krzeselku do karmienia nie zostawiam jej samej nawet na minute. Nie potrafi ich odpiac, ale potrafi sie z nich wyswobodzic, chociaz sa naprawde dobrze dopasowane
u nas identycznie!!!krzeselku do karmienia nie zostawiam jej samej nawet na minute. Nie potrafi ich odpiac, ale potrafi sie z nich wyswobodzic, chociaz sa naprawde dobrze dopasowane
z reszta zauważyłam,że julka źle znosi pasy... tzn. spokojniejsza jest wtedy, gdy nie jest przypięta. przypięta- nie potrafi skupić się na jedzeniu, bo próbuje się z pasów wyswobodzić...
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
a to moje dziecko dziwne przy Waszych jak w krzesełku to tylko zapięta, jak jej nie zapnę to jeść nie chce, no i spokojnie siedzi, wyswobodzić się nie potrafi, chyba nie próbowała albo tak pasy wyregulowane...
Bedyta, moja Majka tez inna, jak ja wkladam do krzeselka, to automatycznie raczki wyciaga aby szelki wlozyc, innej opcji nie zna;-)
pati80
MAMA SIERPIEN'06 MISI
Zapomnialam dodac ze MIsia od niedawna chodziczasem klaonie na dupcie albo po raku ale juz wiecej na girkach dumna jestem a na pilke mowi bachbach bo jak jej odbijam to mowie wlasnie tak,na dziadka mowi ziazia tak slodko juz pieknie mowi jak chce jesc i isc na spacerek "dada" "amu
NIni to spac he
NIni to spac he
brawo dla Misi, czyli miałam rację, ze wszystkie sierpniaczki biegają:-)
Alka ma nowe słowo, takie które powtarza, a nie jak teksty, które jej się zdarzają, "ki-ka" to znaczy tik-tak czyli wszelkiej maści zegary, a dzisiaj przeszła samą siebie, stanęła na głowie, na szczęście na łóżku, a później zrobiła przewrotkę do przodu, mało tego, babcia na śniadanko zrobiła chleb z szynką, szynkę wyciągnęła i zjadła a chleb zostawiła na blacie, pokazała lodówkę i piec, więc babcia musiała zagrzać parówkę
Alka ma nowe słowo, takie które powtarza, a nie jak teksty, które jej się zdarzają, "ki-ka" to znaczy tik-tak czyli wszelkiej maści zegary, a dzisiaj przeszła samą siebie, stanęła na głowie, na szczęście na łóżku, a później zrobiła przewrotkę do przodu, mało tego, babcia na śniadanko zrobiła chleb z szynką, szynkę wyciągnęła i zjadła a chleb zostawiła na blacie, pokazała lodówkę i piec, więc babcia musiała zagrzać parówkę
dominique.p
Fanka BB :)
Wielkie brawa dla wszystkich Maluszków za ich osiagniecia!!!!
Pszczola tez "daje czadu"z rozwojem; musze baardzo uwazac na to, co robie i mowie, bo w mig wszystko lapie i nasladuje Opisze dokladniej jej postepy, jak bede miala wiecej czasu, a teraz tylko dodam a propos jedzenia, ze Pszczola tez jest idealna w tym temacie: je tylko w krzeselku w kuchni, przypieta pasami, musi miec tylko cos do czytania (kiedy jest karmiona przeze mnie; ma to po mnie - ja tez uwielbiam czytac przy jedzeniu;-)) i wlaczone radio (jak nie ma muzyczki, to wyciaga palec w strone radia i mowi tonem nie znoszacym sprzeciwu "na-na-na" i wszystko jasne).
Pszczola tez "daje czadu"z rozwojem; musze baardzo uwazac na to, co robie i mowie, bo w mig wszystko lapie i nasladuje Opisze dokladniej jej postepy, jak bede miala wiecej czasu, a teraz tylko dodam a propos jedzenia, ze Pszczola tez jest idealna w tym temacie: je tylko w krzeselku w kuchni, przypieta pasami, musi miec tylko cos do czytania (kiedy jest karmiona przeze mnie; ma to po mnie - ja tez uwielbiam czytac przy jedzeniu;-)) i wlaczone radio (jak nie ma muzyczki, to wyciaga palec w strone radia i mowi tonem nie znoszacym sprzeciwu "na-na-na" i wszystko jasne).
reklama
Podziel się: