reklama
Ipanema_Girl
Yummy Mummy
Mateusz wreszcie sie odwazyl i w niedziele zrobil sam 5 krokow.
Chyba mu sie to spodobalo, bo strasznie sie przy tym smial.
Nasze pociechy ruszaja w swiat!
Moja kolezanka mnie uprzedzila, zebym leciela do apteki po plastry z kubusiem puchatkiem, bo napewno sie przydadza.
;-)
Chyba mu sie to spodobalo, bo strasznie sie przy tym smial.
Nasze pociechy ruszaja w swiat!
Moja kolezanka mnie uprzedzila, zebym leciela do apteki po plastry z kubusiem puchatkiem, bo napewno sie przydadza.
;-)
Gratulacje dla sarki i Matiego
Ipanema- u nas plasterki niestety nie zdaly egzaminu...dla zuzu o wiele ciekawsze bylo ich odklejanie i nie bedzie tak zle...u nas tylko pare guzow i rozbite kolanko...teraz to juz smiga i sprawnie omija wszelkie przeszkody...bedzie dobrze
Ipanema- u nas plasterki niestety nie zdaly egzaminu...dla zuzu o wiele ciekawsze bylo ich odklejanie i nie bedzie tak zle...u nas tylko pare guzow i rozbite kolanko...teraz to juz smiga i sprawnie omija wszelkie przeszkody...bedzie dobrze
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
No to jak juz Mada napisala - Sarka chodzi :-) W ogole jaja, bo kupilam jej wczoraj nowe buty w Wojciku. Jak wrocilam do domu to jej przymierzylam (bo bylam bez malej) i jak je jej ubralam i postawilam to zaczela isc Kilka razy przeszla wczoraj wieczorem pol pokoju :-)
Sandra- ja nic nie napisałam że Sarka chodzi , ja tylko napisałam że gratulujewiec nikt nie miał szans się domyśleć, chyba że przeczytał Twój status na gg , bo tę wiadomość jak najbardziej zostawiłam do ogłoszenia Tobie
M
Majka01
Gość
Wczoraj poszliśmy na spacerek bez wózka
Oliwka przeszła dobre 2 kilometry na własnych nóżkach, jak wróciliśmy do domu myślałam że już będzie zmęczona a ona jeszcze po pokoju kolejne dwa zrobiła w tę i spowrotem, co więcej zaczyna biegać już, więc muszę za nią wszędzie nadążyć a to wcale łatwe nie jest.
Oliwka przeszła dobre 2 kilometry na własnych nóżkach, jak wróciliśmy do domu myślałam że już będzie zmęczona a ona jeszcze po pokoju kolejne dwa zrobiła w tę i spowrotem, co więcej zaczyna biegać już, więc muszę za nią wszędzie nadążyć a to wcale łatwe nie jest.
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Ale ja sie absolutnie nie gniewam Od tego sa statusy na gg i szybki przeplyw informacji byc musi, zwlaszcza u nas na BB :-);-)Sandra- ja nic nie napisałam że Sarka chodzi , ja tylko napisałam że gratulujewiec nikt nie miał szans się domyśleć, chyba że przeczytał Twój status na gg , bo tę wiadomość jak najbardziej zostawiłam do ogłoszenia Tobie
Oj Majka, teraz to sie nalatasz za mala Gratulacja dla Oliwki za spacer bez woziora :-)
reklama
Podziel się: