reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozwoj naszych maluszkow

ahah padłam....

super !! u nas najlepsza zabawka do kąpieli to nakładka z butelki aventu i termometr :D inymi sie pobawi ale tak sobie..a jak mu wczoraj wzielam termometr bo go gryzł to ryk był taki ze szok :angry::szok:

reklama
a najlepsze zabawki to duża butelka z wodą, nakładka od laktatora, śliniaczek i pampers uwielbia je,
a co do normalnych zabawek to ma pszczółkę i mnie mega wkurza jej gadanie "cześć jestem Tosia i jak na pszczółkę przystało jestem bardzo pracowita, mogę się z Tobą bawić cały dzień, co Ty na to..." :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja zamówilam dziś Julii garnuszek na klocuszek (mrsmoon...ja wiem z czym Ci się to kojarzy ale w sumie zabawka fajna :-))

Mamusia
...a tą pszczołę to skąd masz? masz linka na allegro - Julia uwielbia gadające zabawki.

Ubawiłyście mnie tą dyskusją na temat zabawek, choć domyślam się że Wam nie jest do śmiechu :)
Ja dziś już powiedziałam mojej mamie żeby w żadnym wypadku nie kupowała Majce nic grającego bo póki co poza karuzelą mamy ciszę a i w karuzeli włączam jedynie dźwięki natury - szumi woda ćwierkają ptaszki i dzwonią maleńkie dzwoneczki na wietrze :) tyle jeszcze jestem w stanie znieść :)

reklama
Madzioolka, ja to nawet karuzeli grającej postanowiłam nie mieć i mama mi uszyła tylko dla Miesia filcowe zwierzątka, zawiesiłyśmy na pomalowanej na biało gałązce z sadu i taka oto karuzela:) Bez światełek i dźwięków. Zadowolona byłam jak nie wiem co, a tu pierwszy prezent... kluczyki z fp:eek: Ale moi rodzice takich zabawek nie kupują tylko ekologiczne ( drewniane, materiałowe, tekturowe, książki itp.), babcia kupiła drewnianą arkę, ciocia jakieś zabawki w ikea, Michał teściową namówił na ten talerzyk, więc jest szansa, że uda się przejść przez te święta bez fp:-D

Do góry