reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
chwale się - mój Tymcio dziś pierwszy raz powiedział mama jak się obudził po nocy i leżał sobie w łóżeczko
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
a najlepsze zabawki to duża butelka z wodą, nakładka od laktatora, śliniaczek i pampers uwielbia je,
a co do normalnych zabawek to ma pszczółkę i mnie mega wkurza jej gadanie "cześć jestem Tosia i jak na pszczółkę przystało jestem bardzo pracowita, mogę się z Tobą bawić cały dzień, co Ty na to..."
a co do normalnych zabawek to ma pszczółkę i mnie mega wkurza jej gadanie "cześć jestem Tosia i jak na pszczółkę przystało jestem bardzo pracowita, mogę się z Tobą bawić cały dzień, co Ty na to..."
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
ja zamówilam dziś Julii garnuszek na klocuszek (mrsmoon...ja wiem z czym Ci się to kojarzy ale w sumie zabawka fajna :-))
Mamusia...a tą pszczołę to skąd masz? masz linka na allegro - Julia uwielbia gadające zabawki.
Mamusia...a tą pszczołę to skąd masz? masz linka na allegro - Julia uwielbia gadające zabawki.
Aestima
Fanka BB :)
Doris to taka: EDUKACYJNA PSZCZÓŁKA TOSIA E-EDU uczy bawi mówi | Zabawki | Edukacyjne | Zabawki dla dzieci, klocki cobi, lalki, wózki dla dzieci
My gadającym zabawkom mówimy NIE, szału dostaję od nich Pewnie na święta Miesio jakąś dostanie:-(
My gadającym zabawkom mówimy NIE, szału dostaję od nich Pewnie na święta Miesio jakąś dostanie:-(
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Doris - tak to dokładnie ta zabawka, która jest na linku od Aestimy Tymcio juz sam przekręca to na jej brzuchu
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Ubawiłyście mnie tą dyskusją na temat zabawek, choć domyślam się że Wam nie jest do śmiechu
Ja dziś już powiedziałam mojej mamie żeby w żadnym wypadku nie kupowała Majce nic grającego bo póki co poza karuzelą mamy ciszę a i w karuzeli włączam jedynie dźwięki natury - szumi woda ćwierkają ptaszki i dzwonią maleńkie dzwoneczki na wietrze tyle jeszcze jestem w stanie znieść
Ja dziś już powiedziałam mojej mamie żeby w żadnym wypadku nie kupowała Majce nic grającego bo póki co poza karuzelą mamy ciszę a i w karuzeli włączam jedynie dźwięki natury - szumi woda ćwierkają ptaszki i dzwonią maleńkie dzwoneczki na wietrze tyle jeszcze jestem w stanie znieść
reklama
Aestima
Fanka BB :)
Madzioolka, ja to nawet karuzeli grającej postanowiłam nie mieć i mama mi uszyła tylko dla Miesia filcowe zwierzątka, zawiesiłyśmy na pomalowanej na biało gałązce z sadu i taka oto karuzela Bez światełek i dźwięków. Zadowolona byłam jak nie wiem co, a tu pierwszy prezent... kluczyki z fp Ale moi rodzice takich zabawek nie kupują tylko ekologiczne ( drewniane, materiałowe, tekturowe, książki itp.), babcia kupiła drewnianą arkę, ciocia jakieś zabawki w ikea, Michał teściową namówił na ten talerzyk, więc jest szansa, że uda się przejść przez te święta bez fp
Podziel się: