reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwoj naszych maluszkow

101_1687.jpg

Potrafie . . . :-)

reklama
łooo, i to dwie naraz :-)

Ja jeszcze pytanie co do kluczyków fp, Trasia, jakie są wg Ciebie słowa tej durnej piosenki o autkach?? Bo my za chiny nie rozumiemy co ta babka śpiewa i śpiewamy "gołe autka jeżdżą koło za kołem", ale przecież niemożliwe aby tak faktycznie było:-D A najlepsze, że moja mama się upiera, że oni się pomylili i zamiast "czerwona łódka" ta babka mówi " czerwona wódka":-D
A te ładne zabawki do kąpieli... Nie ciesz się jeszcze, bo Miesio dostał kaczkę święcącą w wodzie na różne kolory, ale tak szybko migają, że nie wiem czy nie dostanie padaczki od tego... Oczywiście od kiedy ją ma ani myśli zerknąć na inne zabawki kąpielowe...Ale przynajmniej nie gra i nie śpiewa:-) Ale na pewno są takie co grają i śpiewają w wodzie:tak:

A Trasia, już się przeszkoliłam na allegro ( bo piszesz, ze Wasze klucze do gryzienia a te nasze to niebardzo do gryzienia) i są DWA rodzaje kluczy z fp:szok: Wy macie te GRAJĄCE a my te UCZĄCE, więc chyba się nie dowiem od Ciebie tego tekstu... Ale może Maja Mrsmoon dostanie?? Choć nie życzę im tego:no:

mgordon, ja nie chcę demoralizować dziecka.
Spytałam Hani, bo duża i ona też słyszy "gołe":-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Aestima hahahaha nie mogę, straszną wenę dziś macie! Na jaki wątek wejdę tam coraz weselej:) No jak widać ja mam tylko GRAJĄCE klucze, Marysia się niczego od nich nie nauczy. Ale mi się wersja z gołymi autkami podoba bardzo!
Co do zabawek do wody leżę i pękam ze śmiechu:))) Kochana nie strasz mnie! I pamiętaj, że to jednak prezent od mojej mamy, a ona zwykle miewa dobry gust... choć nie zawsze niestety:zawstydzona/y:

Do góry