reklama
traschka
Mama Marysi
mnie dobija "jestem gąsienicą i lubię pełzać, spacerować, przyjaciół znajdować..."
aneczka1526
Fanka BB :)
a to mnie rozbawiłyście dziewczyny, zaczęłam się aż głośno śmiać a moja agata patrzy na mnie jak na wariatkę no tak, ale faktycznie takie zabawki mogą doprowadzić do takich stanów, my póki co nie posiadamy takowych, mam nadzieję, że jak najdłużej, mam jedynie taką jakby pozytywkę przy łóżeczku i włączam jej ostatnio przed nocnym spanie żeby się wyciszyła, no i sama muzyczka jeszcze jest do zniesienia, i gra dopiero od kilku dni więc nie jest źle, zobaczymy co będę mówiła za tydzień :-)
traschka
Mama Marysi
aneczka pewnie na gwiazdkę dostaniesz od rodziny zestaw pięknych prezentów z FP, nic się nie martw
andariel
mama super dwójki :]
a ja to lubię - b. sympatyczne i fajnie, że można ściszać, nie jak w wielu badziewiach;a my many garnuszek na klocuszek, białej gorączki dostaję od "lubię ciasteczka są mniam mniam..." wrrrrr
eee te niemowlece zabawki nie sa zle, gorsze sa dla starszakow.
moi rodzice czesto kupuja mlodemu badziewie za 10zl np auto co sie odbija od przeszkod i gra jednoczesnie.. jezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzu jak to wyje!
ten garnuszek tez mamy po synku, jest rewelacyjny!
moi rodzice czesto kupuja mlodemu badziewie za 10zl np auto co sie odbija od przeszkod i gra jednoczesnie.. jezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzu jak to wyje!
ten garnuszek tez mamy po synku, jest rewelacyjny!
traschka
Mama Marysi
mrsmoon przypuszczam, że mi piosenka o garnuszku też nie przypadłaby do gustu
reklama
Podziel się: