reklama
traschka
Mama Marysi
ja też tak podnoszę od kilku dni. Nie za często ale od czasu do czasu.
My z Vojta mamy zle doswiadczenia i teraz cwiczymy sami - nie chce sie chwalic ale sa efekty. Olek odwraca głowe i nawet spi a glówka na odpowiedzniej stronie. Mamy tylko cały czas problem z asymetryczna zaszka - jak bym go nie układała to nie chce sie wyrównac . . .
U nas z diagnazo do tej pory nie wiadomo, bylismy u pediatrów, neurologów, okulistów, rehabilitantów i kazdego pytam co sadzi, jeden ze ma krecz inny, ze nie, jeszcze inny powiedział, ze on ma cała twarz asymetryczna i nic tego nie zmieni.
Neurolog to byla porazka 4 godziny czekania 1,5 minuty w gabinecie, lekarka na zadne moje pytanie nie odpowiedziała, bo zmeczona i nie ma czasu, zadała mi 3 ogólne pytania i nawet go nie zbadała tylko zerkneła jak miałam go na rekach.
Powiedziała, ze ma krecz, ze metoda Vojty jest swietna i ze nie mam głupot opowiadac o jej szkodliwym dzialaniu na psychike.
Teraz wybieramy sie prywatnie do neurologa.
U nas z diagnazo do tej pory nie wiadomo, bylismy u pediatrów, neurologów, okulistów, rehabilitantów i kazdego pytam co sadzi, jeden ze ma krecz inny, ze nie, jeszcze inny powiedział, ze on ma cała twarz asymetryczna i nic tego nie zmieni.
Neurolog to byla porazka 4 godziny czekania 1,5 minuty w gabinecie, lekarka na zadne moje pytanie nie odpowiedziała, bo zmeczona i nie ma czasu, zadała mi 3 ogólne pytania i nawet go nie zbadała tylko zerkneła jak miałam go na rekach.
Powiedziała, ze ma krecz, ze metoda Vojty jest swietna i ze nie mam głupot opowiadac o jej szkodliwym dzialaniu na psychike.
Teraz wybieramy sie prywatnie do neurologa.
tak i Edi bardzo to lubi :-)a mam jeszcze pytanie z nnej beczki? czy podnosicie już swoje dzieci do góry łapiąc je pod pachami, podtrzymując lekko główkę czóbkami palców?
moj lubi pionowo i placze jak ktos go trzyma jak noworodka chyba tak mu leiej wiecej widzi i czuje sie hahah dorosło
ostatnoi zaczelam wlasnie pod paszki go podnosic poki co zdziwiony dzis go tak podnioslam to prawie zaczak tanczyc na przewijaku hehe ...a jaki on długi jak tak "stoi"
ostatnoi zaczelam wlasnie pod paszki go podnosic poki co zdziwiony dzis go tak podnioslam to prawie zaczak tanczyc na przewijaku hehe ...a jaki on długi jak tak "stoi"
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
ja już nawet stawiam go na kolanko tzn rozkrokiem siedzi na kolanie i trzymam go pod paszkami ale jest wtedy zadowolony
reklama
Podziel się: