Pracuje tylko rano - 2,5h w sumie, meczace jest tylko wczesniejsze wstawanie, ale wkrotce bede musiala wstawac jeszcze wczesniej, bo mala wraca do przedszkola i bede musiala nas obie przyszykowac i zdazyc na 8.00 do pracy. Aestima nic sie nie przejmuj, przy drugim dziecku latwiej sie zorganizowacłojej, to Ty już w pracy?? podziwiam, ja bym nie dała rady ledwo w domu sytuację ogarniam- dom zapuszczony, obiady jakieś liche ostatnio, sterty niewyprasowanych ubrań...
reklama
jestem z doskoku z pozyczonym internetem ;-) ale niestety nie z domu klikam...
a wiec dzis bylysmy na pierwszym szczepieniu 6w1 i poszlo z portfela 195 zl
ale chcialam sie pochwalic waga naszej ksiezniczki :-) cale 4900 wazy :-):-):-)
a ile wasze pociechy wazyly w okolicach 2 miesiecy (nam brakuje 3 dni do 2 mies)
a wiec dzis bylysmy na pierwszym szczepieniu 6w1 i poszlo z portfela 195 zl
ale chcialam sie pochwalic waga naszej ksiezniczki :-) cale 4900 wazy :-):-):-)
a ile wasze pociechy wazyly w okolicach 2 miesiecy (nam brakuje 3 dni do 2 mies)
Dziewczyny od kiedy Wasze maluszki zaczęły świadomie się uśmiechać? Bo moja mała ma już 1 miesiąc i prawie tydzień i mam wrażenie że jak do niej mówię to się uśmiecha. Czy to możliwe że robi to już świadomie czy tylko zbieg okoliczności?
przedstawiam wam filmik miesięcznego Franusia
http://www.youtube.com/watch?v=-zOohmj1jqw
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
To mój klocek w 6tyg i 5 dni ważył 5200 g :-) na samym cycu.
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
hej
Ale Wy klocuszki macie. Moja Julcia wczoraj ważyła 4600g. Przybiera prawidlowo ale ona taka drobna dosyć jest. Od wagi urodzeniowej 1600g przytyła. Nie jest źle :-)
Ale Wy klocuszki macie. Moja Julcia wczoraj ważyła 4600g. Przybiera prawidlowo ale ona taka drobna dosyć jest. Od wagi urodzeniowej 1600g przytyła. Nie jest źle :-)
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
mój już przybrał 1500g a jeszcze nie ma 1,5 miesiąca i też tylko na cycu jedzie
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: