reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
ironia chyba w następnym skoku rozwojowym przewidziane jest bąblowanie, może Benio opanował tą umiejętność wcześniej Maja też się ślini ostatnio bardzie
kati - no ponoc tak czasami dzieci mają jakies prazęby to tak się nazywa i dentyści je wyrywają masakra jakaś !! nie mówiąc juz o biednych cyckach :-) a jak wygladaja te bąble? na dziąsełkach są? czy dziąsełka sa jakies inne? u nas jeszcze nic nie widać :-)
mamusiacóreczki
Fanka BB :)
Możliwe, możliwe. Mojej koleżanki córeczka urodziła się z ząbkiem. Nazywają to zębem płodowym, miała go wyrywanego w drugiej dobie życia, normalnie zabierali ją karetką do dentysty (pewnie jakiegoś specjalnie przeszkolonego). Na miejsce tego ząbka kiedyś wyjdzie normalny ząbek mleczny a później stały.
Dziewczyny od kiedy Wasze maluszki zaczęły świadomie się uśmiechać? Bo moja mała ma już 1 miesiąc i prawie tydzień i mam wrażenie że jak do niej mówię to się uśmiecha. Czy to możliwe że robi to już świadomie czy tylko zbieg okoliczności?
Dziewczyny od kiedy Wasze maluszki zaczęły świadomie się uśmiechać? Bo moja mała ma już 1 miesiąc i prawie tydzień i mam wrażenie że jak do niej mówię to się uśmiecha. Czy to możliwe że robi to już świadomie czy tylko zbieg okoliczności?
reklama
traschka
Mama Marysi
mamusia córeczki moja Marysia zaczęła się świadomie uśmiechać ok 5 tygodnia więc u was to jak najbardziej możliwe
Podziel się: