reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj naszych maluszkow

Mamusiu, masakra jakaś z tym ząbkiem :( Biedny maluszek :(
Myślę, że to już świadome uśmiechy, moja też jakoś w tym czasie zaczęła się uśmiechać :)

reklama
mamusiacóreczki nasz ma 5 tyg i jestem pewna, że świadomie się uśmiecha..patrzy na mnie i kiedy do niego zaczynam mówić to się śmieje jak głupi
IMAG0688.jpg

masakra z tym zębem :szok:
Hanka ma 8tyg i wydaje mi się, że jeszcze się nie uśmieha świadomie :baffled:

nasz zaczał sie umisechac około 6-7 tygodnia :-) a teraz to tak zaciesza jakby mleko nosem wciągał :-)

a wczoraj nie świadomie udało mu sie "powiedziec" eee...kot .... myślałam że padne ze smiechu :-) nie moge sie doczekac kiedy zacznie swiadomie łączyc to co mówi bo opórcz tej jednej wpadki to najczesniej mówi ej...e...aj...ue... :-)

Moja Malwinka też się uśmiecha już od 7 tyg...teraz jak widzi nasze twarze to aż piszczy z radości...i po braciszku ma dwie dziurki w policzkach jak się śmieje

hm... mój zaczął się uśmiechać ŚWIADOMIE 9 lipca- czyli miał 2 m-ce bez 3 dni. Inne dzieci u mnie w domu podobnie- może jesteśmy rodziną ponuraków:laugh2:

łojej, to Ty już w pracy??:szok: podziwiam, ja bym nie dała rady:no: ledwo w domu sytuację ogarniam- dom zapuszczony, obiady jakieś liche ostatnio, sterty niewyprasowanych ubrań...:zawstydzona/y:

reklama
W kwestii ząbkowania. Byliśmy dziś na szczepieniu w przychodni i przyszła babka z maluszkiem. Mówi do siostry, że nie jest zarejestrowana, ale chciałaby żeby lekarz obejrzał dziecko, bo ma coś na dziąsełku. Weszła do lekarza, my tym czasie się szczepiliśmy i razem wyszłyśmy. I ta babeczka do mnie mówi, że to coś to ząbek, dziecko ma 6 tygodni i na dodatek jest wcześniakiem :szok: Ciekawe kiedy nam zaczną wychodzić kiełki.

Do góry