reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj naszych maluszkow

i jeszcze Norbert Marty, też szybko wystartował :)

oj tak te nasze łobuzy idą "łeb w łeb" ;-) i z łobuzowaniem też :-D

Mati aktualnie ma oba kolana zdarte i czoło poodzierane ale to na gitarze zrobił, bo musiał zagrać... no i zagrał czołem ;-) :-D
Maja mrsmoon troche później, ale jako jedna z pierwszych dziewczynek, chyba Hania Agabre też szybko chodziła

reklama
Mamo Matiego to też szybciutko :-)
mój pierwsze kroki 30 marca i od razu latał :-) ale urodził się 28 maja (miał być 14 czerwca), zaczął chodzić jak miał 10 m-cy i 2 dni

Na tym polu Olo jest raczej leniwy.
Siedzi, stoji, staje sam, chodzi przy meblach, raczkuje i zrobi kilka kroków za jedna reke ale idzie krokiem dostawnym.
Uwielbia autka, jezdzi nimi po dywanie i robi brum brum.

no prosze, prosze to szybki chłopak :-)
Mati tez wchodzi po schodach ale jeszcze na czworakach chociaz już sprawniej mu to idzie niz wczesniej, ale schodzenia jeszcze nie opanował

reklama
Moje dziecko nie chodzi samo a po schodach za rączkę by wchodziła małpa na okrągło do znudzenia!!

Czy jest tu jeszcze dziecko czerwcowe które samo nie chodzi??Mam wrażenie ,że wszystkie już biegające :szok::szok::szok:

Do góry