reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj naszych maluszkow

Maja też mało mówi, ale co rusz czegoś nowego się uczy, na razie powtarza pierwsze sylaby wyrazów:tak:
Silva ja też bym ją chciała odsmoczkować, czasem jak wyrzuci smoczka z łóżeczka to jej nie podaję i zasypia bez, ale w nocy smoczek potrzebny do zatkania...

reklama
Doris gratulujemy biegania:tak:Ja bym chciała żeby moja już sama chodziła bo jest nerwus mały.Ciągle sie wkurza jak gdzieś idę i ją na chwilę zostawie to leci za mną na czworaka albo bierze lalę i wózek.

Mi na razie na odsmoczkowaniu nie zależy.Igor miał smoka do 1,5 roku potem bez problemu sie udało.

Maja też od wczoraj chodzi całkiem sama!!!!!
3-4 kroki były już od jakiegoś czasu ale teraz CHODZI po całym mieszkaniu, a jaka dumna z siebie :)

A smoczek - my nie używamy, Maja nie tolerowała od początku

gratulacje dla wszystkich zdolnych dzieciaczków:tak:
moja mała zapier... a nie chodzi tak od dobrych 2tygodni:-D
mówi: tata, mama, baba, dziadzia, babu (na babki w piaskownicy), bum bum ( co oznacza brum brum), zizi (zjeżdżalnia), mis (a nawet czasami miś!), no i notorycznie 'to':-D

saffi, madzioolka gratulacje :-) dla waszych dziewczynek :-)

Mamo M, Doris, martadelka mój Mateusz to już chodzi od 4 miesięcy, więc to weteran:sorry: ale on chyba jeden z pierwszych forumowych dzieci zaczął chodzić...

saffi, madzioolka gratulacje :-) dla waszych dziewczynek :-)

Mamo M, Doris, martadelka mój Mateusz to już chodzi od 4 miesięcy, więc to weteran:sorry: ale on chyba jeden z pierwszych forumowych dzieci zaczął chodzić...

no na pewno jest wprawiony w chodzeniu. szalony tak szybko wystrzelił na nóżki:tak: moja pierwsze kroki (bez rączki) zrobiła dokładnie w pierwsze urodziny:-)

I chyba jeszcze Maja mrsmoon też z tych szybkich :)

A tak w ogóle to witam się ze wszystkimi. Nareszcie trochę chłodku, uffff... :-)

reklama
Do góry