Dziś Mała zrobiła postęp, i na kilka chwil podniosła kilka razy główkę Ja odkąd mała się urodziła psikam jej Disne Mar do noska, żeby zwilżyć śluzówkę i teraz robimy to samo, tylko częściej, i stosuję Nasivin. Pozdrawiamy A co do rączek to non stop w buźce
reklama
Serduszko1
Fanka BB :)
A ja sie musze pochwalić ze Kuba juz przewraca sie z boczku na brzuszek i na odwrót ))))
Wczoraj Kuba dostał swoje 1 jabuszko .... Tak mu smakowało ))
Dziś też dostanie bo kupka była w normie i żadnych problemów z brzuszkiem )))) ( a obawiałam sie tego strasznie :/)
Wczoraj Kuba dostał swoje 1 jabuszko .... Tak mu smakowało ))
Dziś też dostanie bo kupka była w normie i żadnych problemów z brzuszkiem )))) ( a obawiałam sie tego strasznie :/)
Serduszko1
Starłam na bardzo małej tarce....
Serduszko1
Karmie butlą..... Według mnie nie Misia..... Moj Seba też tak zaczynał i żyje nic mu nie ma.....
Pozatym gdybym u Kuby zauważyła jakiekolwiek problemy po tym jabuszku to bym juz nie dała... Ale nic mu nie ma kupki robi takie same ......
Nie zjadł wcale dużo bo to był 1 raz i nie chciałam przesadzac ( zjadł 2-2,5 małej łyżeczki)
Wiem ze pewnie niektóre z Was myślą ze robie dziecku krzywde albo ze jestem nie poważna.... Ale skoro nic mu nie było po tym jabuszku to ja sie nie czuje winna :[
Pozatym gdybym u Kuby zauważyła jakiekolwiek problemy po tym jabuszku to bym juz nie dała... Ale nic mu nie ma kupki robi takie same ......
Nie zjadł wcale dużo bo to był 1 raz i nie chciałam przesadzac ( zjadł 2-2,5 małej łyżeczki)
Wiem ze pewnie niektóre z Was myślą ze robie dziecku krzywde albo ze jestem nie poważna.... Ale skoro nic mu nie było po tym jabuszku to ja sie nie czuje winna :[
Serduszko1
Dokładnie Asia.... Przecież mu krzywdy nie zrobiłam....
.... P
.... P
Ostatnia edycja:
Ja nikogo nie oceniam.
Poprostu to jakos dla mnie chyba za wczesnie.
Wiem ze przy karmieniu cycem to w 6 miesiacu a przy butelce to po 4 sie podaje nowe pokarmy
TAk mi mówiła moja pediatra i ja sie tego trzymam. Bo mówiła mi, że żołądek musi sie wykształcic i przystosowac do trawienia innych niz mleko pokarmów. Jak dobrze pamietam to do tego 4 miesiaca nie wchłania innych pokarmów.
Wiadomo, kazda mama robi jak uwaza.
Moja kluseczka tak ładnie tyje i rosnie na mleczku, ze spokojnie w tym 6 miesiacu dop bedziemy cos próbowac wprowadzac, zeby jej urozmaicić.
Poprostu to jakos dla mnie chyba za wczesnie.
Wiem ze przy karmieniu cycem to w 6 miesiacu a przy butelce to po 4 sie podaje nowe pokarmy
TAk mi mówiła moja pediatra i ja sie tego trzymam. Bo mówiła mi, że żołądek musi sie wykształcic i przystosowac do trawienia innych niz mleko pokarmów. Jak dobrze pamietam to do tego 4 miesiaca nie wchłania innych pokarmów.
Wiadomo, kazda mama robi jak uwaza.
Moja kluseczka tak ładnie tyje i rosnie na mleczku, ze spokojnie w tym 6 miesiacu dop bedziemy cos próbowac wprowadzac, zeby jej urozmaicić.
reklama
Podziel się: