reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój Naszych Kruszynek!!!!

reklama
ładnie te chusty ale jakoś mnie nie przekonują.. wole jednak wózek i heja na spacer.. a wogóle moj mały ma katarek :( a za tydzien na szczepienie idziemy,

na spacer to ja tez zabieram wózek.. jednak najwygodniej poza tym dziecko leży jak chce..... ale jak mam isc do sklepu nawet tu obok, to z wózkiem tam nie wjade..... a dziecka przed sklepem nie zostawie..... albo jak musze wyjsc z psem to albo targam ze sobą cały wózek albo zostawim dzieciaka samego w domu.... to wiesz w takich chwilach chusta sprawdza się w 100% szybko zwinnie:D dziecko szcześliwe:p

My tez na spacery chodzimy z wózkiem.
ALe jak jade sama do miasta ( mieszkam na wsi) to wózka niestety nie wzeme bo mi sie do auta nie zmiesci.
I do urzedu sie niestety z wózkkiem nie wpakuje.
A tak szportam moja kluseczke i jest super

A ja tam zamowie sobie te chuste :p i nawet dwie:p Trzeba isc z czasem i postepem...itd itp hhahaa
Wezme teniedrogie (co nie znaczy gorsze ) i zobaczymy jak sie sprawdza.
Na katarek u malucha to woda morska;)

Ja jednak wole nosidełko.... właśnie jestem w trakcie szukanie nosidła dla Kuby ale jeszcze nie znalazłam nic ciekawego :((

Mi nosidelka jakos nie pasuja,
takie sztywne jakies dla mnie sa.
I obciazaja bardzo krocze.

Moniu ja dałam za chuste 60 zł i uwazam ze jest rewelacyjna.
Róznie dobrze mozna samemu kupic materiał obrzucic i zrobic cchuste ale chyba wyjdzie drozej.

reklama
też sie nad tym zastanawiałam..... ale jak masz fajny sklep z tkaninami to drożej nie wyjdzie:D:D:D
tylko trzeba sie pobawic troszkę:p:p
moj dziubek dzisiaj w chuscie usnął.... hehehehe zapluł mi pół bluzki::p heheheh ale tak slodko kimał:D:D:D

mój dziubek mierzy 71cm i waży 7400:D:D:D:D mój mały kolos:D:D:D

Do góry