reklama
monikasia
Fanka BB :)
Meganne dzieki za info
Misia no to ladnie)
Ja jeszcze znalazlam cos takiego
http://www.allegro.pl/listing/search.php?string=chusta+pentelka&category=11763&country=1
Misia no to ladnie)
Ja jeszcze znalazlam cos takiego
http://www.allegro.pl/listing/search.php?string=chusta+pentelka&category=11763&country=1
Ostatnia edycja:
S
SugarbabyLove
Gość
ładnie te chusty ale jakoś mnie nie przekonują.. wole jednak wózek i heja na spacer.. a wogóle moj mały ma katarek a za tydzien na szczepienie idziemy,
na spacer to ja tez zabieram wózek.. jednak najwygodniej poza tym dziecko leży jak chce..... ale jak mam isc do sklepu nawet tu obok, to z wózkiem tam nie wjade..... a dziecka przed sklepem nie zostawie..... albo jak musze wyjsc z psem to albo targam ze sobą cały wózek albo zostawim dzieciaka samego w domu.... to wiesz w takich chwilach chusta sprawdza się w 100% szybko zwinnie dziecko szcześliwe
My tez na spacery chodzimy z wózkiem.
ALe jak jade sama do miasta ( mieszkam na wsi) to wózka niestety nie wzeme bo mi sie do auta nie zmiesci.
I do urzedu sie niestety z wózkkiem nie wpakuje.
A tak szportam moja kluseczke i jest super
ALe jak jade sama do miasta ( mieszkam na wsi) to wózka niestety nie wzeme bo mi sie do auta nie zmiesci.
I do urzedu sie niestety z wózkkiem nie wpakuje.
A tak szportam moja kluseczke i jest super
S
SugarbabyLove
Gość
no racja..ja na szczeście nie mam ani psa ani nie musze sama po urzedach latać
monikasia
A ja tam zamowie sobie te chuste i nawet dwie Trzeba isc z czasem i postepem...itd itp hhahaa
Wezme teniedrogie (co nie znaczy gorsze ) i zobaczymy jak sie sprawdza.
Na katarek u malucha to woda morska
Wezme teniedrogie (co nie znaczy gorsze ) i zobaczymy jak sie sprawdza.
Na katarek u malucha to woda morska
Serduszko1
Ja jednak wole nosidełko.... właśnie jestem w trakcie szukanie nosidła dla Kuby ale jeszcze nie znalazłam nic ciekawego (
Mi nosidelka jakos nie pasuja,
takie sztywne jakies dla mnie sa.
I obciazaja bardzo krocze.
Moniu ja dałam za chuste 60 zł i uwazam ze jest rewelacyjna.
Róznie dobrze mozna samemu kupic materiał obrzucic i zrobic cchuste ale chyba wyjdzie drozej.
takie sztywne jakies dla mnie sa.
I obciazaja bardzo krocze.
Moniu ja dałam za chuste 60 zł i uwazam ze jest rewelacyjna.
Róznie dobrze mozna samemu kupic materiał obrzucic i zrobic cchuste ale chyba wyjdzie drozej.
reklama
też sie nad tym zastanawiałam..... ale jak masz fajny sklep z tkaninami to drożej nie wyjdzie
tylko trzeba sie pobawic troszkę
moj dziubek dzisiaj w chuscie usnął.... hehehehe zapluł mi pół bluzki: heheheh ale tak slodko kimał
mój dziubek mierzy 71cm i waży 7400 mój mały kolos
tylko trzeba sie pobawic troszkę
moj dziubek dzisiaj w chuscie usnął.... hehehehe zapluł mi pół bluzki: heheheh ale tak slodko kimał
mój dziubek mierzy 71cm i waży 7400 mój mały kolos
Podziel się: