reklama
agapa
Fanka BB :)
Moja Majeczka ma 62cm i waży 6300g i jest ok. Dostała jakiejś wysypki ale to chyba przeze mnie, bo się nażarłam czegoś nowego albo i starego ale za dużo. Miałam w niedzielę 10 rocznicę ślubu mojej siostry więc wsyzstko możliwe.
monikasia
Agapa to ladnie urosla
Patrycja ja mam nosidelko ale moja mala tak zle wyglada w nim...prosty kregoslup i wiszace nozki...to nie to ja mysle. Wiec zrezygnowalam.Popatrz za nosidlami ergonomicznymi... http://nosidla.com.pl/pl,category,88181,nosidla,ergonomiczne.html
Misia, Meganne myslalam tez zeby uszyc ale to mnie drozej wyniesie wiec nic z tego i szczerze mowiac to mi sie nie chce bawic z tym (a krawcowa jestem hehe).poprostu kupie te tansze i bedzie git.
A pieluszke to chyba flanelkowa trzeba podlozyc pod buzke bo tetra to za szorstka jest do buzinki co...
Patrycja ja mam nosidelko ale moja mala tak zle wyglada w nim...prosty kregoslup i wiszace nozki...to nie to ja mysle. Wiec zrezygnowalam.Popatrz za nosidlami ergonomicznymi... http://nosidla.com.pl/pl,category,88181,nosidla,ergonomiczne.html
Misia, Meganne myslalam tez zeby uszyc ale to mnie drozej wyniesie wiec nic z tego i szczerze mowiac to mi sie nie chce bawic z tym (a krawcowa jestem hehe).poprostu kupie te tansze i bedzie git.
A pieluszke to chyba flanelkowa trzeba podlozyc pod buzke bo tetra to za szorstka jest do buzinki co...
izulka15
Ja mam nosidło ergonomiczne bondolino. I jesteśmy zadowoleni, bardzo.
monikasia
Ja sie witam
Mala dzis mi sie w nocy budzila co 2 godz buuuu
Teraz sobie lezy i probuje gawozyc - tylko ciekawe jak dlugo...
U nas ciagle pada...niestety juz od tygodnia...
Mala dzis mi sie w nocy budzila co 2 godz buuuu
Teraz sobie lezy i probuje gawozyc - tylko ciekawe jak dlugo...
U nas ciagle pada...niestety juz od tygodnia...
Hej Dziewczynki Dawno nie pisałam na forum, ale podczytuję jak mam chwilkę czasu U nas Amelek jak zasypia między 21-22, po kąpieli i po mleniu, tak śpi do 5-6rano Raz musiałam ją obudzić bo spała prawie do 8 Tak po za tym to gaworzy, śmieje się, interesuje się zabawkami ale nie podnosi jeszcze główki I dopadł ją okropny katar:/ Pozdrawiamy
S
SugarbabyLove
Gość
mojego małego tez dopadł katarek. on juz podnosi główke i bawi sie zabawkami tzn interesują go ale ich jeszcze nie chwyta. ostatnio zaczął rączki do buzi pakować
reklama
Serduszko1
Kochane na te katarki stosujcie sól fizjologiczną....Do noska przed karmieniem 1 kropla U mnie pomogło
Podziel się: