reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozwój Naszych Kruszynek!!!!

Karola ja Misi wkłądam pieluche tetrowa. Zeby buźki o moją skórę nie odparzyła i zeby mnie nie zapluła :)

reklama
Moja Majeczka ma 62cm i waży 6300g i jest ok. Dostała jakiejś wysypki ale to chyba przeze mnie, bo się nażarłam czegoś nowego albo i starego ale za dużo. Miałam w niedzielę 10 rocznicę ślubu mojej siostry więc wsyzstko możliwe.

Agapa to ladnie urosla :)

Patrycja ja mam nosidelko ale moja mala tak zle wyglada w nim...prosty kregoslup i wiszace nozki...to nie to ja mysle. Wiec zrezygnowalam.Popatrz za nosidlami ergonomicznymi... http://nosidla.com.pl/pl,category,88181,nosidla,ergonomiczne.html

Misia, Meganne myslalam tez zeby uszyc ale to mnie drozej wyniesie wiec nic z tego i szczerze mowiac to mi sie nie chce bawic z tym (a krawcowa jestem hehe).poprostu kupie te tansze i bedzie git.
A pieluszke to chyba flanelkowa trzeba podlozyc pod buzke bo tetra to za szorstka jest do buzinki co...

Ja sie witam:)
Mala dzis mi sie w nocy budzila co 2 godz buuuu:(
Teraz sobie lezy i probuje gawozyc - tylko ciekawe jak dlugo...
U nas ciagle pada...niestety juz od tygodnia...

u nas sie obudzil o 22 potem o 2 potem o 4 30 i spal do 7 30 i nie spi ;p tylko sie bawi :szok:

a szczepienie mamy we wtorek ..

Hej Dziewczynki:) Dawno nie pisałam na forum, ale podczytuję jak mam chwilkę czasu:) U nas Amelek jak zasypia między 21-22, po kąpieli i po mleniu, tak śpi do 5-6rano:) Raz musiałam ją obudzić bo spała prawie do 8 :D Tak po za tym to gaworzy, śmieje się, interesuje się zabawkami:) ale nie podnosi jeszcze główki:( I dopadł ją okropny katar:/ Pozdrawiamy:)

mojego małego tez dopadł katarek. on juz podnosi główke i bawi sie zabawkami tzn interesują go ale ich jeszcze nie chwyta. ostatnio zaczął rączki do buzi pakować :)

reklama
Kochane na te katarki stosujcie sól fizjologiczną....Do noska przed karmieniem 1 kropla :) U mnie pomogło

Do góry