reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozwój Naszych Kruszynek!!!!

No wlasnie...wczoraj troche poczytalam o chustach...Dziecko wcale nie musi umiec siedziec.
Powiedz Misia jaka masz chuste tzn. Jaki wymiar i czy elastyczna a moze kolkowa...Ta wlasnie mi chyba najbardziej by odpowiadala, bo nie trzeba jej wiazac...

reklama
no właśnie ja się naczytałam o nosidełkach... puki dziecko samo nie siedzi powinno mie nosidełko zapewniające mu podparcie dla kręgosłupa......... najlepsze takie które mają kilka pozycji...... no i zbyt długo nosic w tym nie wolno...... Kubutka musiałabyś nosic w nosidełku które ma podparcie pod głowkę dodatkowo.......
też mam ten probleem heheh dla mnie bardziej praktyczne wydają się nosidełka........ ale chyba jednak zakupię sobie chuste bo z tego co wyczytałam po prostu są lepsze...... no chyba że masdz ochote wydac na nosidło ok 700 zł.....

Ja do chusty nie jestem przekonana.... Boje sie ze źle bym zawiązała albo małego źle w niej nosiła....... Narazie sie jeszcze zastanawiam nad nosidełkiem ........ 11 maja mamy szczepienie to sie pediarty zapytam jak to wygląda i w razie czego jakie nosidełko kupić......

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Ja sowja chuste kupiłam tutaj.
Dziewczyna ma fajne ceny i jest bardzo miła.
Dostałam od niej w pdf'ie instrukcje wiazana chusty.
Jest kilka metod wiazania i pokoleji zdjecia jak to zrobic samemu.
Ja od poczatku wiaze sama.
Mam tkana 5 metrowa chuste.
Misia bardzo lubi w niej chodzic, wtula sie we mnie i po chwili zasypia.
Jak jade do mista Misia w foteliku. Zatrzymuje sie na parkingu, wiaze chuste wkłądam Misie plecak na plecy i moge oblatac całe miasto łącznie z targowiskiem.

mnie nie przekonuje husta :) z małym wole juz z wózkiem iść sie przejść a jak gotuje to małego do leżaczka- bujaczka kłade i sobie leży i patrzy na mnie :)
co do ciemieniuchy to sie ciesze że schodzi to paskuctwo jest.. a próbowałaś prać w płynie tylko ?? lenor sensitiv jest dobry i świetnie pachnie.My mamy szczepienie 12 maja..

nie nie próbowałam....... pediatra mi truła ze żadnych płynów więc nawet nie pomyślałam o tym... ale wypróbujemy..... bo lovella się mało sprawdza z tego co widze...

no i kupiłam chuste.... misia u tej babeczki co mi linka dawałaś.... jak przyślą to wypróbuje... od przyjaciólki na dniach mam dostac nosidełko:D więc też wypróbuje.... porównam i Wam powiem co o tym wszystkim myślę:p hehhe

a tak w ogóle to ostatnio sobie tak myślę że ja mam takiego małego *******ca ( sorry za wyrażenie) na punkcie dziubutka.... jakbym ogła to bym mu gwizdke z nieba dała.... nie wiedziałam że tak mocno można kogoś kochac.....
swojego M kocham najmocniej na świecie i życie bym za niego oddała, ale miłośc do dziecka jest inna... nieograniczona niczym...... dziwczyny jak zaszłam w ciążę to trochę załowałam że nie w czasie, bo posypały mi się plany karierowe..... ale teraz... w dupie z pracą, karierą..... boże za nic bym czasu nie cofnęła...:D:D:D

reklama
Do góry