tak jak u nasMateusz wchodzi sam albo trzymają się, zależy ile jest schodów. Schodzi za rączkę,ale rwie się do samodzielności, tzn. trzymając się barierki i próbujemy jak ma ochotę
reklama
donkat
Fanka BB :)
Mateusz wchodzi sam albo trzymają się, zależy ile jest schodów. Schodzi za rączkę,ale rwie się do samodzielności, tzn. trzymając się barierki i próbujemy jak ma ochotę
w mowie duze postepy. Julitka coraz wiecej slow sama powtarza albo za czyjas namowa. w kazdy badz razie probuje i ma z tego radosc:-)
A ja sie musze pochwalic, ze moje dziecko umie liczyc w dwoch jezykach do 5 po turecku i po polsku
Dla zainteresowanych filmik na blogu >>>KLIK<<<
Dla zainteresowanych filmik na blogu >>>KLIK<<<
Dziewczyny mające chłopców, powiedzcie mi czy wasze skarby są bardzo zainteresowane tym co im dynda?
Gdzieś kiedyś czytałam, że to normalny etap rozwoju, ale mój Damian tak tłamsi, ciągnie, gniecie swojego siuraczka, ze obawiam się czy to normalne. Poza tym on nie robi tego sporadycznie tylko właśnie notorycznie
Gdzieś kiedyś czytałam, że to normalny etap rozwoju, ale mój Damian tak tłamsi, ciągnie, gniecie swojego siuraczka, ze obawiam się czy to normalne. Poza tym on nie robi tego sporadycznie tylko właśnie notorycznie
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Mateusz czasem pobawi się,ale nie za często,a przypomnij mi jak z pieluchami u Damiana? Nosi,czy nie? Bo sąsiadka odpieluszkowuje swojego 3latka i Bartuś cały czas chodzi i maca się przez spodenki(no przynajmniej na podwórku)Dziewczyny mające chłopców, powiedzcie mi czy wasze skarby są bardzo zainteresowane tym co im dynda?
Już mam odpowiedź...
Ostatnia edycja:
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Nie, czasem zapyta: co to?, dotknie, ale raczej to wszystko.Dziewczyny mające chłopców, powiedzcie mi czy wasze skarby są bardzo zainteresowane tym co im dynda?
reklama
Podziel się: