reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój naszych dzieci

Mateusz wchodzi sam albo trzymają się, zależy ile jest schodów. Schodzi za rączkę,ale rwie się do samodzielności, tzn. trzymając się barierki i próbujemy jak ma ochotę
:tak::tak::tak:tak jak u nas:tak:

GoogleSearchIconShadow.gif
SuperSearchIconShadow.gif

reklama
Mateusz wchodzi sam albo trzymają się, zależy ile jest schodów. Schodzi za rączkę,ale rwie się do samodzielności, tzn. trzymając się barierki i próbujemy jak ma ochotę

:tak::tak::tak::tak::tak:

w mowie duze postepy. Julitka coraz wiecej slow sama powtarza albo za czyjas namowa. w kazdy badz razie probuje i ma z tego radosc:-)

super!!! jak fajnie pokazuje na paluszkach:-)

Julitka umie liczyc do trzech. tylko, nie na palcach po kolei, ale widzac rzeczy to mowi ile to jest. najlepiej lubi cyfre: dwa:-)

Dziewczyny mające chłopców, powiedzcie mi czy wasze skarby są bardzo zainteresowane tym co im dynda?
Gdzieś kiedyś czytałam, że to normalny etap rozwoju, ale mój Damian tak tłamsi, ciągnie, gniecie swojego siuraczka, ze obawiam się czy to normalne. Poza tym on nie robi tego sporadycznie tylko właśnie notorycznie:shocked2:

Dziewczyny mające chłopców, powiedzcie mi czy wasze skarby są bardzo zainteresowane tym co im dynda?
Gdzieś kiedyś czytałam, że to normalny etap rozwoju, ale mój Damian tak tłamsi, ciągnie, gniecie swojego siuraczka, ze obawiam się czy to normalne. Poza tym on nie robi tego sporadycznie tylko właśnie notorycznie:shocked2:
Mateusz czasem pobawi się,ale nie za często,a przypomnij mi jak z pieluchami u Damiana? Nosi,czy nie? Bo sąsiadka odpieluszkowuje swojego 3latka i Bartuś cały czas chodzi i maca się przez spodenki(no przynajmniej na podwórku)
Już mam odpowiedź...

Ostatnia edycja:
Mateusz tez na początku jak biegał bez pampersa to się nim bawił ale od jakiegos czasu przestał:tak:przyzwyczaił sie że coś mu tam dynda i już:-D

reklama
U nas młody tylko pokazuje przy kąpieli i mówi "tu jest siusiak- umyję" i to wszystko może ten etap jeszcze przed nami ale na razie wie co to i nie interesuje go za bardzo.

Do góry