reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój naszych dzieci

reklama
To bardzo mi milo w koncu moge sie czyms pochwalic:-d
ale generalnie to ona tylko ludziki umie rysowac...

TYLKO:baffled:, za to nasze dzieci umieja AZ kreski bazgrac:-D:-D

nie no ja jestem z niej bardzo dumna tylko sadze ze jest w tym bardzo duza zasługa tesciowej bo to ona jej pokazała jak ma malować :happy2:

oj, to nie jest kwestia pokazania. coz z tego, ze ja z Julitka od dawan rysuje i jej pokazuje jak to robic, skoro ona labo nie zalapuje, alebo ja to nie kreci.

Julcia ma super uzdolnienie do rysownia! swietnie!

U nas z gadaniem bardzo powolne postepy...ale za to dzis Stas pierwszy raz sam zszedl ze schodow - bez raczki i bez poreczy, mimo ze byla obok.Chcial sam zejsc i 10 schodow udalo mu sie pokonac bez wywrotki​

Usmialam sie:-D...zakladam dzis Staskowi koszulke z Bobem Budowniczym (kupiona na allegro:-)) i mowie Stasiu to jest Bob Budowniczy a Stas csly przejety na to Pan??? I Ja zmieszna No nie wiem raczej mow na niego po imieniu Bob a Stas znowu Pan ?...No dziwne Pan Bob:eek:???...i matka sie calkiem zmieszala - bo przeciez dziecko chcialo byc kulturalne a nie tak "walic" po imeiniu... oj ciezkie sa momenty wychowacze:sorry2::-D

Ostatnia edycja:
Hehe PAn Bob Budowniczy :-)
U nas to jest po iminieu
Hallo Titi (Hallo Kitty)
Lala, Po, winki winiki, dipsy (tletubiie)
Daisy Daisy i Makamska (Upsy Daisy)
Finka (Mafinka)
carli i lola (Charly i Lola)
itp

Ostatnia edycja:
U nas z gadaniem bardzo powolne postepy...ale za to dzis Stas pierwszy raz sam zszedl ze schodow - bez raczki i bez poreczy, mimo ze byla obok.Chcial sam zejsc i 10 schodow udalo mu sie pokonac bez wywrotki​

Usmialam sie:-D...zakladam dzis Staskowi koszulke z Bobem Budowniczym (kupiona na allegro:-)) i mowie Stasiu to jest Bob Budowniczy a Stas csly przejety na to Pan??? I Ja zmieszna No nie wiem raczej mow na niego po imieniu Bob a Stas znowu Pan ?...No dziwne Pan Bob:eek:???...i matka sie calkiem zmieszala - bo przeciez dziecko chcialo byc kulturalne a nie tak "walic" po imeiniu... oj ciezkie sa momenty wychowacze:sorry2::-D

Widzisz jakie masz kulturalne dziecko;-) a co do wchodzenia i schodzenia to Tuśka ma to opanowane do perfekcji już jakieś 2 miesiące a ja myślałam że nie ma sie czym chwalić:sorry2:

Widzisz jakie masz kulturalne dziecko;-) a co do wchodzenia i schodzenia to Tuśka ma to opanowane do perfekcji już jakieś 2 miesiące a ja myślałam że nie ma sie czym chwalić:sorry2:

tak jak u nas. i tez bardzo czesto mam tak, ze zawsze wydaje mi sie, ze nie ma sie czym chwalic a potem ktoras z was o tym pisze.

reklama
Mateusz wchodzi sam albo trzymają się, zależy ile jest schodów. Schodzi za rączkę,ale rwie się do samodzielności, tzn. trzymając się barierki i próbujemy jak ma ochotę

Do góry