reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Ja też, więc jesteśmy razem. ;-)najpierw musialam naczekac sie z chodzeniem a teraz z mowa
No ja tez...ale sama pamietam jak sie wsydzilalm wszystkiego i taki milczek bylam...i jak przezywalam porazki....dopiero szkola, studia a pozniej praca gdzie mogalm okazac swoj "talent" rozwiazal mi jezyk...i tylko szanowny malozenk umie go czasem zawiazacHrudzia Ty i ciche dziecko hmmm coś ciężko mi uwierzyć....
Bo najpierw sie rozwinal talent abstrakcyjny...Julia bedzie sie moze bardziej wyrazac przez sztuke?:-)ale dalej martwi mnie to ze nie mówi...
najpierw musialam naczekac sie z chodzeniem a teraz z mowa
Asiek większość i to duża większość dzieci nie potrafi w tym wieku tak rysować. Hrudzia prawdę mówi, Julcia ma talent......... tylko nie zaprzepaść tego bo jak ciotki BBonki sie zbiorą to Ci nawalą
Julcia teraz nie musi mówić, ona Ci wszystko narysuje
Julcia teraz nie musi mówić, ona Ci wszystko narysuje
ja przed chwilą zrobiłam to samo i własnie mówilismy, że 3 latki w przedszkolu tak nie rysują ( większość)nawet 3.letnia kuzynka Stasia nie potrafi tak rysowac, az mezowi pokazalam rysunki Julci. jestesmy w szoku,super zdolniacha!
dać jej paluszek to chce zaraz cała rękę poczekaj........To bardzo mi milo w koncu moge sie czyms pochwalic:-d
ale generalnie to ona tylko ludziki umie rysowac...
reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
To tylko się cieszyć, że masz taką teściową. Ja chciałam jeszcze dodać, że i czterolatki nie potrafią ludzików narysować. Znam taką
Podziel się: