reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój naszych dzieci

wlasnie poczytalam kalendarz rozwoju dzieci i tam jest napisane, ze 11-mieiseczniaki chca podobniez juz rysowac i nalezy im kupic grube swiecowe kredki ( nietoksyczne)!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok: jestem w szoku:szok::szok::szok: bo o rysowaniu to jescze nie myslalam:szok::szok:

no i tam tez mowia, ze dziecko juz powinno kilka wyrazow prostych mowic, a moja gwiazda nic!!!!

reklama
To może o jakiś geniuszach czytałaś:szok::-D
Moje dziecię w ostatnich dniach zrobiło się super pobudzone, ruchliwe, ciekawskie, sprytne, przebiegłe... Takie ADHD normalnie. Już padam przy nim n apysk. Co chce pokazuje palcen i woła yyyyyyy. Na mnie też tak woła. Pokazuję mu palcem i nazywam rzeczy,a jak trafię na tą upatrzoną to się śmieje. Aha, jeszcze jest "ziii", ale nie mogę wyczaić o co chodzi

Ja niestety nie mogę prowadzać Tymka, choć coraz częściej rwie się do tego. Nie mogę go też wsadzać w żadne chodziki i jeździki.

Tak więc rozdział pt. rehabilitacja i asymetria został przez nas - mam nadzieję - definitywnie zamknięty.
u nas to samo, choc z innego powodu.
to pewnie odetchnelas z wielka ulga. super!

Takie ADHD normalnie. Już padam przy nim n apysk.
jakbys pisala o mnie...

Justyna ja też podejrzewam, że moje dziecko to kolejny przypadek ADHD :/ normalnie ma motorek w tyłku.

Ostatnio uwielbia pokazywać brzuszek, perdzieć buzią i mówić " pa pa " ciągle chodzi i bredzi pod noskiem " pa pa pa pa " :)

u nas jest ADHD od urodzenia:-D:-D:-D

nic dziwnego, maluszki coraz wiecej kumaja, poznaja swiat i nie maja czasu na bierne siedzenie:-)

Mój tatat tatat to woła od 3 miesiecy a tak od 2-3 ty mama :)
jeszcze jes niania nani coś w tym stylu i Ada na bratanice a i am oczywiście :)

reklama
Do góry