reklama
I my również dołączamy sie do gratulacji;-)
A u nas kolejny postęp- moje dziecko od dwóch dni samo siada:-) i o wszystko co tylko może to się podciąga:-) a gazety pod ławą są bardzo ciekawą lekturą do wywalenia na podłogę . Poza tym zasuwa już na brzuszku jak oszalały- dzisiaj zostawiałam go na podłodze otoczonego zabawkami i poszłam do kuchni zrobić kawę a tu myk już pełznie za mną szkrab mały.
No to cudownie...ale juz radze nie zostawiac samego wsrod zabawek bo to zaden patent zatrzymania...chwila moment, maly wlaczy V bieg i juz jest w innym pokojuNo i dodam, ze potrafi napis sie juz sam- tzn. sam trzyma butlę i pije:-) u nas to nowosć:-)
A tego picia samodzielnego i trzymania butelki to zazdroszcze...bo Stas raczki w tyl, gowka i brodka w przod i...mama trzymaj butle
tylko jak ten piekarnik wygląda same łapki na nim są i ciągle ze ściera latamu nas piekarnik jest na porządku dziennym Mati się w nim przegląda, daje buzi i robi pa pa ( bo widzi tam swoje odbicie)
Hrudzia a co tam Staś będzie się wysilał trzymaniem butelki jak "on ma od tego ludzi";-);-) mały cwaniaczek
chwila moment, maly wlaczy V bieg i juz jest w innym pokoju[/B]
Dokładnie
Ha , zdążyłam zauważyć;-) :-)No to cudownie...ale juz radze nie zostawiac samego wsrod zabawek bo to zaden patent zatrzymania...chwila moment, maly wlaczy V bieg i juz jest w innym pokoju
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
witam gratuluje postępów wszystkim rozbrykanym wrześniątkom
i pochwalę się że Wiki postawiła już pierwsze kroczki ale dalej wg nie najlepszym sposobem na przemieszczanie się to raczki i nie martwcie się że maluch upada na buzie ona też tak robi a ostatnio raczkując zagląda za nóżkami tak zabawnie
co do picia zbutli czy niekapka to mała umie sama ale i tak Hrudzia woli jak to ja trzymam butle więc też ma od tego ludzi
i pochwalę się że Wiki postawiła już pierwsze kroczki ale dalej wg nie najlepszym sposobem na przemieszczanie się to raczki i nie martwcie się że maluch upada na buzie ona też tak robi a ostatnio raczkując zagląda za nóżkami tak zabawnie
co do picia zbutli czy niekapka to mała umie sama ale i tak Hrudzia woli jak to ja trzymam butle więc też ma od tego ludzi
tmadzik
Fanka BB :)
Widzę, że większość wrześniątek już potrafi sama się przemieszczać. Oliwka już ładnie raczkuje chociaż czasami jeszcze się czołga. Nie można już jej nigdzie bez opieki zostawić. Wczoraj wędrowała za kotami i to jak szybko. Nie ma jak dobra motywacja ;-) A puchate koty to coś idealnego
Dawno tu nie zaglądałam, bo byliśmy na urlopie ale za to teraz wreszcie mam się czym pochwalić. Natlka zaczęła wreszcie raczkować cztery dni temu jeszcze niesmiało ruszyła z miejsca a wczoraj już szalała po całym domu wszędzie jej pełno a nasz biedny pies nie wie gdzie sie przed nią schować odważyła się i zaczęła też wreszcie wstawać najlepiej jej idzie przy kanapie ale jak tylko sie zorientuje że nikt jej nie trzyma to robi pac na tyłek:-)
Widzę, że większość wrześniątek już potrafi sama się przemieszczać. Oliwka już ładnie raczkuje chociaż czasami jeszcze się czołga. Nie można już jej nigdzie bez opieki zostawić. Wczoraj wędrowała za kotami i to jak szybko. Nie ma jak dobra motywacja ;-) A puchate koty to coś idealnego
reklama
donkat
Fanka BB :)
ooo, widze sporo postepow u naszych bobaskow:-):-):-) gratuluje
ja tez sie pochwale: wczoraj niunia dala sama bez trzymania 2 kroczki -az mi sie lezka w oku zakrecila!! jednak widze, ze sie boi i woli gdy sie ja asekuruje.
ponadto ladnie pokazuje gdzie ma lala oko. lubi tez sie bawic lalkami, a wczesniej ja nie interesowaly. pokazuje jak dziadzius z babcia pala paierosy, czasem nasladuje jak piesek szczeka.
jesli sie ja poprosi zeby cos dala, to da. wysypuje z iwadereczka zabawki i pozniej sama je tam umie wlozyc.
jestem dumna i szczesliwa:-):-):-):-)
ja tez sie pochwale: wczoraj niunia dala sama bez trzymania 2 kroczki -az mi sie lezka w oku zakrecila!! jednak widze, ze sie boi i woli gdy sie ja asekuruje.
ponadto ladnie pokazuje gdzie ma lala oko. lubi tez sie bawic lalkami, a wczesniej ja nie interesowaly. pokazuje jak dziadzius z babcia pala paierosy, czasem nasladuje jak piesek szczeka.
jesli sie ja poprosi zeby cos dala, to da. wysypuje z iwadereczka zabawki i pozniej sama je tam umie wlozyc.
jestem dumna i szczesliwa:-):-):-):-)
Podziel się: