reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
A u nas jest właśnie odwrotnie ostatnio. Maciuś poprawił się w zachowaniu. Ale ja uważam, że dzięki temu, że my się uspokoiliśmy. Mniej na niego krzyczymy. Jesteśmy cierpliwsi. Im mniej krzyku z naszej strony, tym mniej krzyku z jego strony.
donkat
Fanka BB :)
obcinacie dzieciom paznokcie?
ja od jakiegos czasu nie musze, bo....niunka je skutecznie obgryza!!! nawet u nog u duzego palca!!!
na nic tlumaczenia, ze bola paluszki, kiedys nawet sobie tak mocniej podgryzla, ze ja bolaly opuszki i nic. dalej gryzie!
ja od jakiegos czasu nie musze, bo....niunka je skutecznie obgryza!!! nawet u nog u duzego palca!!!
na nic tlumaczenia, ze bola paluszki, kiedys nawet sobie tak mocniej podgryzla, ze ja bolaly opuszki i nic. dalej gryzie!
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
To moze siegnij po ten preparat? Powiedz,ze to lakier dla malych dam i takie tam cuda wianki to moze od samej swiadomosci,ze moze malowac pazurki przestanie obgryzac. U nas jest tak,ze przy raczkach da ladnie obciac,ale przy nozkach musze obcinac jak spi,bo strasznie wyrywa sie,a jest taki szogun,ze przy duzych palcach ma polamane paznokcie
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Obcinamy, nie obgryza.
monia_l
Wrześniowe mamy'07
u nas to samoObcinamy, nie obgryza.
donkat
Fanka BB :)
Smaruj "gorzkim paluszkiem"
U nas nie obgryzają Pawe.ł tylko skubie skórki i jak zaciągnie sobie to auuuuu!
to juz tez standard ale obciac nie da, woli zeby bolalo.
niby dziewczynka, alapki teraz ma takie brzydkie, pozadzierane, ze szok!
reklama
Podziel się: