reklama
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Donkat metoda swietna.Oby zadzialalo bo szkoda zeby niunia zaczela obgryzac paznokcie.Znam dziewczyne ktora ma koszmarne plytki normalnie jakby polowy nie miala i to wlasnie przez obgryzanie.Mowi ze jej nic juz nie pomaga zadne cuda wianki z drogeri.
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Im dluzej tym bardziej znieksztalca sie paznokiec, opuszek i pozniej ciezko zrobic cokolwiek,a wiadomo male dziewczynki staja sie kobietami chca pieknie wygladac, a tu takie obrzarte lapy...
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Jestem dumna,bo Mateusz powiedzialze chce tak szybko jezdzic na rowerze jak inne chlopaki i mam odkrecic mu male kolka. Myslalam,ze bedzie jak ostatnio, skopal rower i powiedzial,ze taki to jest gówny i kola trzeba bylo przykrecac. A tu niespodzianka, 2 dni i zasowa jak szalony. Oczywiscie ma jebitnego guza nad brwia,bo kasku nie nosi
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Brawo! Maciuś też błyskawicznie opanował jazdę na 2 kółkach. I też bez kasku ;-)
reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Odświeżę wątek.
Jak jest z ubieraniem się i rozbieraniem Waszych dzieci? Tzn. rozumiem, że już wszystko umieją nasze dzieciaczki, ale chodzi mi o to, czy tylko Maciuś udaje ciągle, że nie umie czy że nie ma siły? Wczoraj wyszliśmy ostatni z przedszkola, a on zamiast raz dwa się przebrać, to cyrki zaczął odstawiać, że nie ma siły, że nie umie, że mam mu pomóc itp. Jak mu raz pomogę, to potem to zapamiętuje i wykorzystuje. Jak idą z siostrą na dwór, to nie ma takich problemów, sam wszystko bez jęczenia.
Jak jest z ubieraniem się i rozbieraniem Waszych dzieci? Tzn. rozumiem, że już wszystko umieją nasze dzieciaczki, ale chodzi mi o to, czy tylko Maciuś udaje ciągle, że nie umie czy że nie ma siły? Wczoraj wyszliśmy ostatni z przedszkola, a on zamiast raz dwa się przebrać, to cyrki zaczął odstawiać, że nie ma siły, że nie umie, że mam mu pomóc itp. Jak mu raz pomogę, to potem to zapamiętuje i wykorzystuje. Jak idą z siostrą na dwór, to nie ma takich problemów, sam wszystko bez jęczenia.
Podziel się: