reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój naszych dzieci

Ale czaem mam takie nerwy na Kube że GRRRR!!!!! Ta bidulka moja psina Fifi ile już od niego wycierpiała. Raz chciał jej wydubać oko, a ta dupka wołowa leżala i płakała w spokoju :( szkoda mi jej a ta nawet na niego nie warknie nie szczeknie kiedy ją ciągnie za uszy czy ogon.

Nieraz mowię do niej "a ugryź go" a ta kochana psina liże jego rączke aby ją puścił, albo zaczyna go lizać po buzi to wtedy od razu ją puszcza i się smieje.

reklama
Ale czaem mam takie nerwy na Kube że GRRRR!!!!! Ta bidulka moja psina Fifi ile już od niego wycierpiała. Raz chciał jej wydubać oko, a ta dupka wołowa leżala i płakała w spokoju :( szkoda mi jej a ta nawet na niego nie warknie nie szczeknie kiedy ją ciągnie za uszy czy ogon.

Nieraz mowię do niej "a ugryź go" a ta kochana psina liże jego rączke aby ją puścił, albo zaczyna go lizać po buzi to wtedy od razu ją puszcza i się smieje.

Oj Kasiu ja Cię świetnie rozumię nasz Mafi jest niebywale wytrzymały nas by pewnie juz pożarł a jej odpuszcza;-) z jednej strony się ciesze bo wiem że jest z nim bezpieczna ale z drugiej bardzo mi go szkoda:baffled:

Oliwka ma ostatnio manie bawienia sie w wodzie z kibelka.Juz nienastarczę jej tłumaczyc i nie raz krzyknę.A ona swoje,tylko spóscic ja na chwilę z oka a ona już całą mokra stoi nad kibelkiem i dwiema łapkami pluska sobie.Juz nienstarcze jej przebierać.Ostatnio to nawet zamykam przed nią łazienkę.Nie wiem dlaczego ona się tak uparłą na ten kibelek?????? czasami nie mam nerw...... wasze dzieci robią coś takiego???

I ciągle teraz chodzi i spiewa i woła ko- ko- ko.Chciałąm ja nauczyć słowa kura ale na razie jej nie wychodzi.

Majandra masz absolutnie fantastyczne dziecko ") do Kuby to ja mogę mówić jak do d**** a jak w końcu go zabieram z miejsca zbrodni jest WRZASK jakbym mu włosy z głowy wyrywała

Kasia, nie zawsze tak jest. Zdarza się, że tez się wkurza i potrafi głową o podłogę walić. Ale z reguły się słucha. Wystarczy, że dotknie czegoś, ja powiem NIE WOLNO i już go nie ma. Niestety nie za bardzo sprawdza się to w przypadku bicia, drapania, gryzienia. Choć jest poprawa.

reklama
To Kuba staje robi mine w podkówke :) i zaczyna się kabaret popisu mocy płuc.

u nas jest identycznie jak na niego nakrzyczę to robi podkówkę spuszcza glowę chociaż niekiedy jest calkiem na odwrót ja mu mogę muwić że czegoś tam nie wolno a on spuści glówkę i się śmieje lobuz maly

Do góry