reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój naszych dzieci

Chyba najlepiej będzie jak pójde jutro do pediatry i niech mi da skierowanie do logopedy,a może do laryngologa żeby sprawdził to wiązadełko:dry:
tak czy siak idę jutro do przychodni...

reklama
Chyba najlepiej będzie jak pójde jutro do pediatry i niech mi da skierowanie do logopedy,a może do laryngologa żeby sprawdził to wiązadełko:dry:
tak czy siak idę jutro do przychodni...

Lepiej idź będziesz spokojniejsza choć wiem że nasze maluszki mają jeszcze czas na "mówienie" więc daj jej troszkę czasu

Asiu ale jak Julia mówi????? Szczerze Wam powiem, że aż dziwota bierze, że przez takie coś dzieci mogą mieć problemy z mówieniem. Podejrzewam, że za Naszych czasów nie było takich problemów a jak były to albo w małej ilości lub nie mówiono tak o nich.

Kuba to gada po swojemu lepiej niż ja po polsku :/ ale również nic nie powtarza. Mówi jedynie tyle ile ostatnio pisałam

Ale mi sie chce smiać z mojej Oliwci.Własnie usypia w łóżeczku,i nie mogła wyciągnąć sobie maskotki za szczebelek,ciągła ciągła, i w pewnej chwili sapła i powiedziała
NIE MOGE - pierwszy raz ale z takim przyciskiem,musiała sie chyba bardzo zdenerwować że nie może wyciągnąć pluszaka. :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ale jestem zniej dumna bo powiedziała to bardzo wyraznie i głośno :-D

Jula mówi mama, tata, baba, papa, kaka (tzn kotek) tu jeee ( tzn tu jest) bam jak cos spadnie. nasladuje zwierzaki ale jak ja obserwuję to mało mówi po swojemu, albo wkręcam se :rofl2:
aha i nic nie chce po mnie powtarzać

chyba sie wkrecasz:tak:julitka mowi podobnie i uwazam, ze sie i tak rozgadala, bo bylo gorzej. juz mi przeszla chec wizyty u logopedy

w pewnej chwili sapła i powiedziała
NIE MOGE - pierwszy raz ale z takim przyciskiem,musiała sie chyba bardzo zdenerwować że nie może wyciągnąć pluszaka. :-D:-D:-D:-D:-D:-D

jednym slowem potrzeba matka wynalazkow:tak:

Donkat chyba masz rację, że sobie wkręcam, wiadomo każda matka chce żeby jej dziecko było naj...:-D

Agnes rewelacja- zazdroszcze :)

reklama
i znowu u nas cos nowego :tak:
Oliwka wspinała sie na szafkę,jak to zobaczyłam to mówię jej że tak nioe wolno i zaczynam jej tłumaczyć, a ona patrzy na mnie
i kiwa palcem i mówi nu nu nu :-D:-D:-D:-D śmiesznie to wygladało :-)

Do góry