reklama
Chyba najlepiej będzie jak pójde jutro do pediatry i niech mi da skierowanie do logopedy,a może do laryngologa żeby sprawdził to wiązadełko
tak czy siak idę jutro do przychodni...
Lepiej idź będziesz spokojniejsza choć wiem że nasze maluszki mają jeszcze czas na "mówienie" więc daj jej troszkę czasu
Asiu ale jak Julia mówi????? Szczerze Wam powiem, że aż dziwota bierze, że przez takie coś dzieci mogą mieć problemy z mówieniem. Podejrzewam, że za Naszych czasów nie było takich problemów a jak były to albo w małej ilości lub nie mówiono tak o nich.
Lepiej idź będziesz spokojniejsza choć wiem że nasze maluszki mają jeszcze czas na "mówienie" więc daj jej troszkę czasu
Zgadzam się w zupełności maluchy dopiero co zaczynają sie uczyć mówić ale zapytać specjalisty nie zaszkodzi
Jula mówi mama, tata, baba, papa, kaka (tzn kotek) tu jeee ( tzn tu jest) bam jak cos spadnie. nasladuje zwierzaki ale jak ja obserwuję to mało mówi po swojemu, albo wkręcam seAsiu ale jak Julia mówi?????.
aha i nic nie chce po mnie powtarzać
Ale mi sie chce smiać z mojej Oliwci.Własnie usypia w łóżeczku,i nie mogła wyciągnąć sobie maskotki za szczebelek,ciągła ciągła, i w pewnej chwili sapła i powiedziała
NIE MOGE - pierwszy raz ale z takim przyciskiem,musiała sie chyba bardzo zdenerwować że nie może wyciągnąć pluszaka.
Ale jestem zniej dumna bo powiedziała to bardzo wyraznie i głośno
NIE MOGE - pierwszy raz ale z takim przyciskiem,musiała sie chyba bardzo zdenerwować że nie może wyciągnąć pluszaka.
Ale jestem zniej dumna bo powiedziała to bardzo wyraznie i głośno
donkat
Fanka BB :)
Jula mówi mama, tata, baba, papa, kaka (tzn kotek) tu jeee ( tzn tu jest) bam jak cos spadnie. nasladuje zwierzaki ale jak ja obserwuję to mało mówi po swojemu, albo wkręcam se
aha i nic nie chce po mnie powtarzać
chyba sie wkrecaszjulitka mowi podobnie i uwazam, ze sie i tak rozgadala, bo bylo gorzej. juz mi przeszla chec wizyty u logopedy
w pewnej chwili sapła i powiedziała
jednym slowem potrzeba matka wynalazkow
reklama
Podziel się: