reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Karolek to chyba na fotkach kilka minutek wczesniej chyba sie obudzil co Baska?Wiesz co ja Ci powiem ze jakby tak nasze dwa brzdace posadzic razem to by sie pogryzly ,powchodzily na siebie albo wogole uciekli by nam!!!!! hehehehe:-)
A Mati naprawde ma sliczniusie oczeta-takie duze i wyrazne ze mozna sie w nich zatracic...i naprawde ladnie siedzi...
A Mati naprawde ma sliczniusie oczeta-takie duze i wyrazne ze mozna sie w nich zatracic...i naprawde ladnie siedzi...
patrycja24berlin
Mamoot brawo dla Wojciaszka...Masz racje zaczyna sie i to na dobre...Jak noemi raz sie poturlala to potem wszystko naraz zaczelo jej isc...siadanie na maxa.obroty,stanie,itd itp
patrycja24berlin
wczoraj bylismy u znajomych a oni maja jorka i 7 letnia corke...ta zaczela psa podrzucac a Noemi zaczela sie tak smiac w glos ze szok co to była dla niej za rados...nie do opisania...Zaczełam myslec nad kupnem psa bo widzialam ze byla zachwycona tym stworzeniem...oczy biegaly jej za nim jak szalone...
patrycja24berlin
mamusia u nas bylo to samo...o przewrotach to tylko tu czytalam...mala tylko sie wyginala..ale jak raz mi sie wieczorem przewrocila to jak polozylam ja na kocu na podlodze to turlala sie jak stara...i wtedy zaraz siadanie bylo i wszystko inne...w jednym tygodniu bylo tyle postepow ze nawet sie nie spodziewalam...
Mamusia, u nas bylo tak, ze sie nauczyl przewracac na brzuszek i z powrotem, i bardzo mu sie to podobalo... po czym przestal... Ale w tym samym momencie zaczal duzo gadac po swojemu - wiec doszlam do wniosku, ze zajal sie gadaniem i nie potrafil robic obu rzeczy naraz. Teraz jakos polaczyl jedno z drugim i sie turla i gada jak najety :-)
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
u nas też zastój:-) Marcinek przewracał się już sam, a teraz jak mu się pomoże, to "łaskawie" zrobi nam tę przyjemność;-) poza tym nadaje od rana do wieczora, gryzie nogi i próbuje pełzać...dupcia co chwilę w górze, ale nie zawsze uda się zaprzeć nóżkami na tyle mocno, żeby się przesunąć:-)
reklama
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
z tego wszystkiego zapomniałam o najważniejszym - gratulacje dla naszych uzdolnionych półroczniaków:-) :-) :-)