reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

reklama
Dziękuje ciociu Fusiku. Ale nie chodziło mi o pochwalenie się moją różową bluzeczką tylko o to, że
stoję sama !!!!!!

Kakaw, ja i moj Szanowny jestesmy pod wrazeniem!! Nasz leniuch jeszcze daleko ma do stania... na razie laskawie czasem posiedzi i to najchetniej, jak go ktos podtrzyma :-D :-D

O jeny stoję i to jak pewnie :-D . Niby z moim Kubulem rówieśnicy ale jemu też daleko do stania :-)

wow Sandrunia stoi juz jak "stara"...Slodka panna...Musze pogrzebac tu na watkach i zobaczyc kiedy moja Noemi pierwszy raz stanela...W labumie tez musze to wpisac...Muszepowiedziec ze dobrze ze jest to forum bo gdybym sie tu nie pochwalila od czsu do czsu to nie wiedzialabym dokladnie co i kiewdy dokonala...

reklama
Dziewczyny dziękujemy. To kwesia kilku dni , niedawno jeszcze jak siedziała to zaraz skłon do przodu albo w bok a ona na dodatek jest bardzo żywym dzieckiem jak siedzi to fika nogami i zaraz jej sie to nudziło a teraz siedzi poważnie zabawka w rękach a najlepiej pilot i trzyma się sztywno a stanie to się jej poprostu spodobało.A wasze maleństwa też za niedługo zaczną stać a może już potrafią tylko się dobrze kamuflują spryciary jedne i spryciarze.

Do góry