reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

Pati to super!!!! Wreszcie masz trochę spokoju.

Rusałko, grzeczne masz dzieciątko, jak to zrobiłaś?

Czy zastanawiałyście się już nad prezentami urodzinowymi dla naszych maluszków:-)?
Ja zaczynam nad tym myśleć i nic mi do głowy nie przychodzi. Ola wymyśliła tylko, że chce nową hulajnogę i zestaw lekarski. A co dalej?

reklama
Ja jeszcze nie myslalam ale znając nasza rodzinke to zarzuca Wojtka prezentami wiec my pewnie nie bedziemy mu teraz nic kupowac, kase przeznaczymy na wakacyjne szaleństwa:-)

Ja w sumie nad prezentami sie nie zastanawailam... Nie mam pojecia co jej kupic...:baffled:

a to dzielo Noemi z przedwczoraj :-)

Mai-6af060b6d5.jpg

Kasiu musi, bo hulajnogę dostanie od nas a dziadkowie nie chcą się razem złożyć na prezent. Muszę pomyśleć nad czymś.
Irmaa co do piastoliny to ja mam złe wspomnienia. Ola dostała to coś pod choinkę. Istna porażka. To jest poprostu piasek, który się klei. Miałam go wszędzie. Dosłownie i w przenośni.

Fredzia teraz rozumiem. Myślałam, że te wszystkie prezenty miały być tylko od Was.
Irma, zgadzam się z Fredzia. Moja kuzynka miała piaskolinę dla synka - piaskownica w domu...

Ja myślę o zestawie klocków (zwykłych, nie tematycznych), bo ostatnio Miki tworzy rożne fajne budowle, np. odkurzacz, czy rakietę ;-) i nic innego nie przychodzi mi do głowy:sorry:

dzieki , to piaskolina odpada, i tak Iza mi co dzień w butach i spodniach kilo piasku przynosi :sorry::baffled::-D

Irmaa Daniel ma Elefun i bardzo ta grę lubi .. oczywiście najlepiej jak ja łapię motylki a on potem wybiera sobie jeden kolor i przekłada do swojej siatki :-) .. i bardzo jeszcze lubi pingwinki
Znana z reklam w TV gra PINGWINKI z firmy EPEE (601310895) - Aukcje internetowe Allegro

Daniel szcześliwie ma bardzo sprecyzowane potrzeby :
bardzo potrzbuje walec i przyczepke do tratora .. i znając życie jedno dostanie na dzień dziecka a drugie na urodziny :-)
zresztą kolekcja aut mojego synka jest typowo męska : wózek widłowy, traktory, laweta itp.... głównie tatuś kupuje dla siebie:-)

reklama
no u nas też wszystkiego takie stosy że nie wiadomo co wybrać
myśleliśmy o zrzutce na jakiś pojazd akumulatorowy - tylko wiecie jak to jest z dogadywaniem się ze zrzutkami...no a sami to raczej tak drogiego prezentu nie planujemy - tym bardziej że dziadkowie też mają wtedy zawsze problem co kupić

Do góry