reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

reklama
Baśka u nas pojazd akumulatorowy nie zdał egzaminu. PO 2 miesiącach został sprzedany. Nie pamiętam gdzie ty mieszkasz, czy w blokach czy w domku. My w blokach i to była super porażka. Kupiliśmy jej ( cała rodzinka) samochód. Nie było gdzie tym jeździć. Zresztą jak już ruszyliśmy cała wataha dzieci za nami biegła.

Ola za to wymyśliła sobie nowy prezent. Domek dla lalek.:-)

A ja nawiązując do Noemi i jej popisów fryzjerskich :-) zabrałam wczoraj Danielka na pierwszą wizytę własnie u fryzjera :-)
pieknie ma obcięte włoski i Pani fryzjerka zrobiła mu "tatuaż" ze spreju na włosach : skorpiona :-) nie dał sobie potem założyć czapki :-) a dumny był że hej

Baśka u nas pojazd na akumulator sprawdza się super, tylko że stoi przed domem i nie musze go nigdzie nosić a jest bardzo ciezki.

Zabawa przednia, robia sobie zawody z kolegą:tak:
piaskoline odradzam, gry planszowe sa nie dla nas.
Teraz stawiamy na zabawy przed domem więc zabawki tez raczej do zabaw ruchowych.
W weekend Wojtek dostał taki fajny domek plastikowy od mojej siostry zdjęcia wstawię wieczorem - idealny prezent:tak:

no ja sie jeszcze zastanowie nad tym pojazdem ale warunek spełniony musi byc taki ze zmiesci sie w garazu obok naszego auta wiec pewnie raczej skuter niz samochód, bo w domu to nie da rady trzymać :)
Sylwia a jaki wy macie?

reklama
Do góry