reklama
Baśka u nas pojazd akumulatorowy nie zdał egzaminu. PO 2 miesiącach został sprzedany. Nie pamiętam gdzie ty mieszkasz, czy w blokach czy w domku. My w blokach i to była super porażka. Kupiliśmy jej ( cała rodzinka) samochód. Nie było gdzie tym jeździć. Zresztą jak już ruszyliśmy cała wataha dzieci za nami biegła.
Ola za to wymyśliła sobie nowy prezent. Domek dla lalek.:-)
Ola za to wymyśliła sobie nowy prezent. Domek dla lalek.:-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Fredka nie wiem kogo przedstawia poprostu poprosilam zeby cos dla mnie namalowala :-)
A ja nawiązując do Noemi i jej popisów fryzjerskich :-) zabrałam wczoraj Danielka na pierwszą wizytę własnie u fryzjera :-)
pieknie ma obcięte włoski i Pani fryzjerka zrobiła mu "tatuaż" ze spreju na włosach : skorpiona :-) nie dał sobie potem założyć czapki :-) a dumny był że hej
pieknie ma obcięte włoski i Pani fryzjerka zrobiła mu "tatuaż" ze spreju na włosach : skorpiona :-) nie dał sobie potem założyć czapki :-) a dumny był że hej
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Baśka u nas pojazd na akumulator sprawdza się super, tylko że stoi przed domem i nie musze go nigdzie nosić a jest bardzo ciezki.
Zabawa przednia, robia sobie zawody z kolegą
piaskoline odradzam, gry planszowe sa nie dla nas.
Teraz stawiamy na zabawy przed domem więc zabawki tez raczej do zabaw ruchowych.
W weekend Wojtek dostał taki fajny domek plastikowy od mojej siostry zdjęcia wstawię wieczorem - idealny prezent
Zabawa przednia, robia sobie zawody z kolegą
piaskoline odradzam, gry planszowe sa nie dla nas.
Teraz stawiamy na zabawy przed domem więc zabawki tez raczej do zabaw ruchowych.
W weekend Wojtek dostał taki fajny domek plastikowy od mojej siostry zdjęcia wstawię wieczorem - idealny prezent
no ja sie jeszcze zastanowie nad tym pojazdem ale warunek spełniony musi byc taki ze zmiesci sie w garazu obok naszego auta wiec pewnie raczej skuter niz samochód, bo w domu to nie da rady trzymać
Sylwia a jaki wy macie?
Sylwia a jaki wy macie?
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
my mamy jeep Peg Perego z silnym akumulatorem takim jak w seicento, zaraz wstawie zdjecia