reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

reklama
Wczoraj mąż kupił baterie i ją zamątował wieczorem położyliśmy ją do łóżeczka było ciemno a ona zaciekawiona co to tak przelatuje na suficie wiadomo nowość ogólnie jest zaciekawiona ale do czasu jak dość to dość płacz i mamo wyciągaj mnie z łóżeczka!!!

A to chrzesny kupil fajny prezencik...My mamy rowniez taka karuzele tylko jak widze roznia sie pluszakami...Mamy od urodzenia ta karuzele i do dzis Noemi lubi na nia patrzec...
tylko te baterie-majatek na nie mozna wydac...:szok:

KARUZELKA BOMBOWA,FISHER PRICE MA ŚWIETNE AKCESORIA DZIECIECE.MAXI MA Z TEJ FIRMY BUJACZEK ,I WRĘCZ UWIELBIA GO.JAK BĘDĘ MIAŁA CHWILĘ CZASU TO ZROBIE ZDJĘCIE I WKLEJĘ:tak: :tak:

Zebuloo- ło matko, ja dałam za niego niecałe 20 zł w promocji!!!!
A co do karuzelki - tez mamy fishera i Karolek ją uwielbia, teraz szarpie jak dosięgnie mało nie połamie. U nas mąż zakupił takie specjalne adaptory (Adaptor R6(AA) używasz jako R20(D) REWELACJA! (141662623) - Aukcje internetowe Allegro) na baterie że wkłada się paluszki i są jak duże baterie więc uzywamy akumulatorków. Inaczej byśmy chyba nie nastarczyli bo gra często a baterie zżera na maksa...a z ciekawostek- u nas oprócz tego że działa na swojego pilota to jeszcze na telewizyjnego też....

Basia, z tego co pamiętam, to wtedy nie była promocja, tylko piesek tyle właśnie kosztował. Ktoś robi niezły biznes...:szok:

Ostatnio ulubiona zabawka Karolka to miseczka z kolorowymi cukiereczkami - może w nich grzebać i wyrzucać z miseczki naprawdę długo a jak wyrzuci wszystkie to gryzie miseczke :tak:
A w kąpieli prysznic - na początku się go bał a teraz uwielbia ruszać wodę paluszkami i próbuje ją pic choć staramy się mu nie pozwalać bo woda u nas kiepsko - i po co kupowac dzieciom drogie zabawki;-) - jak na razie u nas ciekawsze okazuje się wszystko inne naokoło, a teraz mąż uruchomił taki stary trzykolorowy kolorofon co mieliśmy wyrzucic i Karol jest zachwycony mruganiem w rytm muzyki i sobie tańczą :-D

Świetna ta karuzela dla Martynki!
Baśka, niezły patent z tymi bateriami. I z zabawkami dla Karolka też, hihihi.
Córeczka znajomych troszkę starsza, jak już raczkowała, to miała swoją ulubioną zabawkę....kubeczek po jogurcie.:-)

reklama
A mój Wojciaszek zaczyna się łapać za kolanka. Z tego co pisałyście wynika, że niedługo przyjdzie pora na stópki, hihihi. Nie mogę się doczekać, to musi być piękny widok.:tak:

Do góry