reklama
Cicha- super ja po raz kolejny stwierdzam że Julien to taki Karolek2, albo Karolek to Julien 2 ;-) mają identyczne zagrywki, ja dziś wróciłam strasznie głodna z pracy, KArol na kolano, kanapka w rękę, a Karol cap za kanapkę i do buzi!!! (nie głodzę dziecka - był jakieś 30 min po zupce...)oczywiście mu zabrałam ale dałam mu dzisiaj chrupki do ciamkania - takie zwykłe flipsy- był wniebowzięty także polecam!!! trzymał sobie i super mu się rozpuszczały w buźce a to w sumie sama mączka kukurydziana (a dokłądniej chyba grysik), nic więcej więc mam nadzieję że nie zaszkodzi, jedyny minus że to paskudztwo jak się rozpuści i przyklei do czegoś to normalnie zdzierać trzeba - ubrudził pałąk przy krzesełku to doczyścić nie mogłam
szklankę już nieraz mi wyszarpywała jak coś piłam z nia na ręku ale myślałam ze to przez przypadek ze poprostu łapie co jest pod reka ale od paru dni normalnie sie rzesie cała i złości jak coś wkładam do buzi wieć teraz albo nie jem przy niej albo nakarmie ja do syta a potem sama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Heh-Julien wie na czym sie zeby ostrzy...Super focia...
A nasz Kubiszonek to niezly spryciaz... No prosze moze jako pierwszy zacznie raczkowac...Pozycja startowa idealna Slodziasty....!!!!!!
A nasz Kubiszonek to niezly spryciaz... No prosze moze jako pierwszy zacznie raczkowac...Pozycja startowa idealna Slodziasty....!!!!!!
reklama