reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

reklama
A ja dzisiaj kupiłam zaślepki do kontaktów i na dniach chcę kupić ochraniacze na ostre kanty - takie Canpolowe kulki. Moja Olka zaczyna się przemieszczać. Całkiem sprawnie turla się po pokoju. Najchętniej turla się w stronę ulubionych zabawek i psa :) Brzuch, plecy, brzuch, plecy i już z maty ląduje pod stołem albo przed drzwi. Zaczęła też pełzać. Ciągle ją wrzucam z dywanu od nowa na matę... Zaczyna też na czworaka się ładować, więc to znak, że raczkowanie zacznie się w ciągu kilku tygodni. Pewnie to zakup na wyrost jeszcze na jakieś 6-8 tygodni, ale nie chcę, żęby mnie Mała zaskoczyła. A jak wstanie, przyjdzie czas na zabezpieczanie szafek, lodówki, szuflad, okien i innych. Rosną nam dzieci, rosną...

a oto moje dziecie pierwszy raz wsadzilo sobie stopke do buzki...Udalo sie uwietrznic...:-D:tak: :tak: a juz myslalam ze nogi jej nie zasmakuja;-) bo potrafila zaciagnac je za uszy ale do buzki ani razu nie wsadzila...

PB120012.JPG

PB120016.JPG

MAXIMILJAN W TYM TYGODNIU ZACZOL INTERESOWAĆ SIĘ SWOIMI NOGAMI JESZCZE NIE PAKUJE ICH DO BUZI ALE CZAS CIĄGLE PŁYNIE I PEWNIE NIEDŁUGO DOGONI NOEMI,NO,A JAK:tak: :tak: :tak:

Dziewczyny, przed chwilką się zszokowałam! Patrzę na Allegro, a tu piesek zebuloo po prawie 50zł!:szok: Z tego co pamiętam, to był o połowę tańszy?!:baffled:

reklama
Muszę WAM się pochwalić jaką karuzelę dostała Martynka od swojego ojca chrzesnego Karuzela jest z firmy Fisher Price jest na pilota u góry jest taka lampka dzięki której jak jest ciemno na suficie widać gwiazdki i księżyce,ma chyba 5 melodyjek idzie zgłaśniać i ściszać.Pilot służy do załączania i wyłączania.Czego to już ludzie nie wymyślą.A tu zdjęcie tej karuzeli

Do góry