reklama
aniasorsha
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
A ja dzisiaj kupiłam zaślepki do kontaktów i na dniach chcę kupić ochraniacze na ostre kanty - takie Canpolowe kulki. Moja Olka zaczyna się przemieszczać. Całkiem sprawnie turla się po pokoju. Najchętniej turla się w stronę ulubionych zabawek i psa Brzuch, plecy, brzuch, plecy i już z maty ląduje pod stołem albo przed drzwi. Zaczęła też pełzać. Ciągle ją wrzucam z dywanu od nowa na matę... Zaczyna też na czworaka się ładować, więc to znak, że raczkowanie zacznie się w ciągu kilku tygodni. Pewnie to zakup na wyrost jeszcze na jakieś 6-8 tygodni, ale nie chcę, żęby mnie Mała zaskoczyła. A jak wstanie, przyjdzie czas na zabezpieczanie szafek, lodówki, szuflad, okien i innych. Rosną nam dzieci, rosną...
patrycja24berlin
a oto moje dziecie pierwszy raz wsadzilo sobie stopke do buzki...Udalo sie uwietrznic... a juz myslalam ze nogi jej nie zasmakuja;-) bo potrafila zaciagnac je za uszy ale do buzki ani razu nie wsadzila...
kajka
funkcjonujaca bez snu...
MAXIMILJAN W TYM TYGODNIU ZACZOL INTERESOWAĆ SIĘ SWOIMI NOGAMI JESZCZE NIE PAKUJE ICH DO BUZI ALE CZAS CIĄGLE PŁYNIE I PEWNIE NIEDŁUGO DOGONI NOEMI,NO,A JAK
patrycja24berlin
ojjjj chcialabym byc tak elastyczna....
reklama
mamusia
Muszę WAM się pochwalić jaką karuzelę dostała Martynka od swojego ojca chrzesnego Karuzela jest z firmy Fisher Price jest na pilota u góry jest taka lampka dzięki której jak jest ciemno na suficie widać gwiazdki i księżyce,ma chyba 5 melodyjek idzie zgłaśniać i ściszać.Pilot służy do załączania i wyłączania.Czego to już ludzie nie wymyślą.A tu zdjęcie tej karuzeli