ja sie przyznaje uczciwie ze przy dwójce bez "pomocy elektronicznych" byłoby ciężko. KOmuter - owszem gra ale pół godziny dziennie. Ale bajki to niestety są i to w sumie ze 3 razy dziennie w blokach po pół godziny do godziny. Wiec duzo tego na dzien wychodzi niestety...
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Wojtek był w teatrze z tata na Muminkach no i tam bardzo mu się podobało ale jesli chodzi o bajke na DVD to tez raczej się boi, albo później budzi sie w nocy bo śnią mu sie potwory ostatnio ma bardzo bujna wyobraźnie.
U nas ostatnim hitem bajkowym jest Rumcajs
U nas ostatnim hitem bajkowym jest Rumcajs
u Oli ze spaniem jest różnie.Ogólnie to dla swojego dobra nie kładę jej spać w ciągu dnia. Wówczas kładzie się spać o 20. Jak śpi w ciągu dnia to niestety skacze nam po głowie do 24. Oczywiście bywają takie dni, że kładę ją po 12 bo widzę, że jest bardzo zmęczona i potrzebuje się zregenerować. Tak jest raz na tydzień. W takich sytuacjach śpi około 3, 4 godzin. Myślę, że bliżej września wprowadzę jej drzemkę dzienną, żeby nie miała problemu w przedszkolu.
A co do bajek. Niestety i u nas bywają dni, że Ola siedzi i gapi się w telewizor kilka godzin dziennie. No cóż nie jestem idealna.
A co do bajek. Niestety i u nas bywają dni, że Ola siedzi i gapi się w telewizor kilka godzin dziennie. No cóż nie jestem idealna.
a ja tu gadam że moje dziecko nie śpi w dzień a tu ..
przyszli do nas goście zaprosić nas na wesele , Daniel chwilę pogadał potem poszedł do swojego pokoju 5 min mija, jakaś cisza, idę a junior śpi :-) a to była 18, położył się do łożeczka, przykrył kocem i komarek :-)
ubaw po pachy :-)
przyszli do nas goście zaprosić nas na wesele , Daniel chwilę pogadał potem poszedł do swojego pokoju 5 min mija, jakaś cisza, idę a junior śpi :-) a to była 18, położył się do łożeczka, przykrył kocem i komarek :-)
ubaw po pachy :-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Moja mloda to juz od 1,5 roku nie spi w dzien...Owszem zdazylo sie od czasu do czasu tak raz do dwoch razow w miesiacu....
Ptycha ogolnie zadnych bajek sie jeszcze nie bala...Ale ciekawe jakby to bylo z muminkami tego jeszcze nie ogladala...:-)
Ptycha ogolnie zadnych bajek sie jeszcze nie bala...Ale ciekawe jakby to bylo z muminkami tego jeszcze nie ogladala...:-)
Mati spi w ciagu dnia, nieraz mu sie przysnie na 3 godziny - jak jest z niania,
z nami jak jest w weekend nie spi, chociaz tez sie nieraz zdarza, padnie albo w samochodzie zasnie
Bajki oglada rano, w ciagu dnia coraz mniej
wieczorem tez, najchetniej by ogladal roboty...
Kupilismy m,u Auta i Nemo - bardzo mu sie podobaja
Kung Fu Panad tez - ale schowalismy bo jest an to za maly, pozniej biegal i nas bil. niestety
Komputer tylko do rysowania i to bardzo rzadko
jescze w zadna gre nie gral
Jakie macie gry dla dezieci?
Muminkow tez nie ogladalismy, bo ja tez nie lubilam jak bylam dzieckiem
z nami jak jest w weekend nie spi, chociaz tez sie nieraz zdarza, padnie albo w samochodzie zasnie
Bajki oglada rano, w ciagu dnia coraz mniej
wieczorem tez, najchetniej by ogladal roboty...
Kupilismy m,u Auta i Nemo - bardzo mu sie podobaja
Kung Fu Panad tez - ale schowalismy bo jest an to za maly, pozniej biegal i nas bil. niestety
Komputer tylko do rysowania i to bardzo rzadko
jescze w zadna gre nie gral
Jakie macie gry dla dezieci?
Muminkow tez nie ogladalismy, bo ja tez nie lubilam jak bylam dzieckiem
reklama
A jakie u Was zabawki na topie?
u ans rowerek, samochod, puzzle, ciastolona i badmington - Mati mowi ze gra w tenisa:-)
i ksiazeczki: jak tata pokazlam mi wszechswiat, o misu ktory wyleczyl tygryska
czerwony kaputerk i kamyczek w pzredszkolu
u ans rowerek, samochod, puzzle, ciastolona i badmington - Mati mowi ze gra w tenisa:-)
i ksiazeczki: jak tata pokazlam mi wszechswiat, o misu ktory wyleczyl tygryska
czerwony kaputerk i kamyczek w pzredszkolu