reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Baska czepiasz sie koło to koło i tego się trzymajmy
U nas Wojtek tez lubi klocki mamy takie duze z Wadera czasami potrafi zająć się tym naprawde długo
A co jeszcze próbowaliscie?
ciastolina? hmmmm bo ostatnio nie mam nowych pomysłów na zabawy:-)
U nas Wojtek tez lubi klocki mamy takie duze z Wadera czasami potrafi zająć się tym naprawde długo
A co jeszcze próbowaliscie?
ciastolina? hmmmm bo ostatnio nie mam nowych pomysłów na zabawy:-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
ojj a ja kocham czesanie!!!!!!!!!!!!!!!!!! I juz nie moge sie doczekac kiedy bedziemy bawic sie w fryzjera...Noemi tez czasami mnie czesze ale tez czesto bywa to bolesne
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
A u nas przebojem jest ogromne pudło po rowerku. Nie wiem czy już pisałam, czy nie, ale od miesiąca nie można go wywalić i zawala mi mieszkanie. Śmieliśmy się nawet z Małżowinkiem że odeślemy rower, bo z pudła lepsza zabawa. No ale do takiego pudła to musowo trzeba mieć brata.
Kubas uwielbia teraz takie "ludzkie" zabawy, typu ludzie którzy idą na stacje, kupują bilety, wsiadają do pociągu albo idą do sklepu, albo przyjmują gości, albo wsiadają i wysiadają z autobusu i możde tak deptać tymi ludzikami pół dnia
Kubas uwielbia teraz takie "ludzkie" zabawy, typu ludzie którzy idą na stacje, kupują bilety, wsiadają do pociągu albo idą do sklepu, albo przyjmują gości, albo wsiadają i wysiadają z autobusu i możde tak deptać tymi ludzikami pół dnia
reklama
U nas na topie wszelkie ruchowe zabawy bo niestety Matek nie posiedzi dłużej niż 5 min nad czymś. Lubi zabawę w chowanego, w berka, kółko graniaste, baloniku mój malutki, wszelkie rodzaje tańca, śpiewanie i ostatnio bawi się lalkami- wkłada w nosidełko, do wanienki, wózka łóżeczka, zakłada pampersy itp