reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

reklama
Oj moja to ma bzika na punkcie "kajtusia"...Mamy duzo plyt bo moja mam kupuje mi jak jest cos ciekawego w Rodzicach lub innej takiej gazeie ale mloda nawet slyszec nie chce innych...Wciaz KAjtus i KAjtus a ja jebla dostaje... Ale za to umie spiewac...Nuci sobie tam taki urywek gdzie akurat spiewaja "kajtus,kajtus,kajtus"...tyle ze u niej brzmi to atus atus atus...ale melodia wychodzi jej prawie taka sama:szok::-D
No i ma swoje ulubione piosenki w na mtv czy viva wiec tez potrafi sie zapatrzec...Chociaz wolalabym zeby ogladala mniej..jednak ta chwila wytchnienia przewaza :-D Co mnie jednak wkurza ze czasami podchodzi i gapi sie w tv z odleglosci 30 cm chyba:crazy:

Mamootku ja bez tv nie wyobrazam sobie zycia... :-):no:

czytam was czytam i nie wierze....co ja oddalabym, żeby Otylka chciała chociaż na 15 minut klapnąć przed tv...a ona jak mowie, że wlączymy bajki mówi nie, nie, nie i jeszcze raz nie:-( a jak mam chce film zobaczyc, to trzeba szybko tv wyłączyć:baffled:

Otylka chce oglądac non stop ksiązki, bez przerwy.......a i oczywiście nie wolno czytac, tylko wymyslane historie się liczą, a mi już brak pomysłów.

my puszczamy - tylko wtedy jak Karol się domaga (chociaż to i tak ok 2 razy dziennie :)) albo jak bardzo trzeba go usadzić na chwilę na miejscu bo przeszkadza ;) staramy sie jak najrzadziej ale zbyt to polubił...na topie teletubisie, puppy, kajtuś i seria "mądry maluch" - szczerze mówiąc jakieś bajki by się przydały na dvd bo już te znudzone a satelitarnej nie mamy i nie planujemy bo dla samych bajek nie warto :) dziewczyny a może któraś ma jakąs kolekcję teletubisiów albo Kajtusia żeby przegrać>?

reklama
Do góry