reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Mamoot Ty wyrodna matko!!!
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Oj moja to ma bzika na punkcie "kajtusia"...Mamy duzo plyt bo moja mam kupuje mi jak jest cos ciekawego w Rodzicach lub innej takiej gazeie ale mloda nawet slyszec nie chce innych...Wciaz KAjtus i KAjtus a ja jebla dostaje... Ale za to umie spiewac...Nuci sobie tam taki urywek gdzie akurat spiewaja "kajtus,kajtus,kajtus"...tyle ze u niej brzmi to atus atus atus...ale melodia wychodzi jej prawie taka sama
No i ma swoje ulubione piosenki w na mtv czy viva wiec tez potrafi sie zapatrzec...Chociaz wolalabym zeby ogladala mniej..jednak ta chwila wytchnienia przewaza Co mnie jednak wkurza ze czasami podchodzi i gapi sie w tv z odleglosci 30 cm chyba
Mamootku ja bez tv nie wyobrazam sobie zycia... :-)
No i ma swoje ulubione piosenki w na mtv czy viva wiec tez potrafi sie zapatrzec...Chociaz wolalabym zeby ogladala mniej..jednak ta chwila wytchnienia przewaza Co mnie jednak wkurza ze czasami podchodzi i gapi sie w tv z odleglosci 30 cm chyba
Pati, ja tez sobie nie bardzo wyobrażałam, ale bardzo szybko się odzwyczaiłam. I telewizora brakuje mi bardzo rzadko.
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
czytam was czytam i nie wierze....co ja oddalabym, żeby Otylka chciała chociaż na 15 minut klapnąć przed tv...a ona jak mowie, że wlączymy bajki mówi nie, nie, nie i jeszcze raz nie:-( a jak mam chce film zobaczyc, to trzeba szybko tv wyłączyć
Otylka chce oglądac non stop ksiązki, bez przerwy.......a i oczywiście nie wolno czytac, tylko wymyslane historie się liczą, a mi już brak pomysłów.
Otylka chce oglądac non stop ksiązki, bez przerwy.......a i oczywiście nie wolno czytac, tylko wymyslane historie się liczą, a mi już brak pomysłów.
my puszczamy - tylko wtedy jak Karol się domaga (chociaż to i tak ok 2 razy dziennie ) albo jak bardzo trzeba go usadzić na chwilę na miejscu bo przeszkadza staramy sie jak najrzadziej ale zbyt to polubił...na topie teletubisie, puppy, kajtuś i seria "mądry maluch" - szczerze mówiąc jakieś bajki by się przydały na dvd bo już te znudzone a satelitarnej nie mamy i nie planujemy bo dla samych bajek nie warto dziewczyny a może któraś ma jakąs kolekcję teletubisiów albo Kajtusia żeby przegrać>?
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja mam Mali odkrywcy , Poznaj Teletubisie, Teletubisie robia bałagan czy jakos tak, Miś Uszatek ( jest the best) Kot Filemon, Przygody Dudusia Wesolka:-)