reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Wojtek wczoraj nauczył się pedlaowac na swoim super szybkim trójkolowym rowerku i jezdzi mi po domu - tylko kierowanie mu niebardzo wychodzi - ale sciany i tak do malowania i gipsowania:-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No niezle,niezle...Wojtusiu!!!A chalupe sie pomalujenp.na wiosne-jak u nas
My mamy taki rowerek ze Noemi jeszcze nie dosiega do pedalow
My mamy taki rowerek ze Noemi jeszcze nie dosiega do pedalow
A Matek zasmakował w rozbijaniu szklanekStrasznie się kłóci jak mu dam picie w kubeczku i musi być ze szklanki ale jak go nie przypilnuję to uderza szklanką o podłogę aż ta pęka. I tak ze ślicznego kompletu szklaneczek z Kubusiem Puchatkiem została mi tylko jedna:-(Dzisiaj Magda przyszła mi powiedzieć że zbił szklankę ale to tak że aż sobie przeciął lekko paluszka. Dobrze że mu szkło nie zostało. Nie wiem czy tylko on taki niedobry się ostatnio zrobił czy u was też się zdaża takie okazywanie charakterku? Bo ja to już siły na niego nie mam. Przestał się słuchać, jak idziemy na dwór to ganiam za nim po mieszkaniu żeby go ubrać, na dworzu mi ucieka, włazi na wszystkie schody, interesują go wszystkie elektryczne rzeczy, i zaczyna gierki aktorskie- wymusza płacz ale to tak realistycznie wygląda bo nawet takie grochy mu lecą a za chwilę śmiech....I mnóstwo innych rzeczy ale nie będę się rozpisywać. W porównaniu z nim to Madzia to było złociutkie dziecko chociaż nie była cicha i nieśmiała ale zawsze się słuchała i miała respekt przede mną a ten to diablik
reklama