reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

Dobrze że macie takie mądre i grzeczne dzieci bo mój to dzisiaj przegiął na maksa:szok::no:Kąpał się w wannie a ja pranie wkładałam do pralki gdy nagle słyszę jak jakieś bomby lądują na podłodze, odwracam się od pralki i co widzę:szok::wściekła/y:Matek trzyma w ręce kupę i rzuca na środek łazienki:no::wściekła/y:

reklama
Teraz to i ja się śmieję ale wtedy to omal się nie poryczałam z wściekłości:tak:Ciekawe tylko czy Matek ma jeszcze takie plany na przyszłość:confused:

:-)ale agent z Matiego wow

Nasza Oti opanowała znak krzyża ( imie ojca..potem śmiga rekami w różne strony i w koncu amen) , i jest to aż taki nawyk, wam powiem, że jak do kogoś wchodzimy to najpierw biega i robi amen przed każdym obrazkiem bożym:tak: i mówiąc szczerze nie wiem jak ona to robi, że wie pod jakim obrazem się zatrzymać, a pod jakim nie:szok:

Dobrze że macie takie mądre i grzeczne dzieci bo mój to dzisiaj przegiął na maksa:szok::no:Kąpał się w wannie a ja pranie wkładałam do pralki gdy nagle słyszę jak jakieś bomby lądują na podłodze, odwracam się od pralki i co widzę:szok::wściekła/y:Matek trzyma w ręce kupę i rzuca na środek łazienki:no::wściekła/y:

No Matek jesteś moim idolem :-D

brawo Mati :-D:-D:-D ty wiesz jak mamę rozłożyć na łopatki ;-):-D
brawo Otylko :tak::-) Ell ale Otylka rozróżnia krzyż czy wszystkie obrazki świętych?
Pati ja też się nie mogę doczekać kiedy pogadam sobie z Izą, choć w pracy śmieją się ze mnie że jeszcze wtedy zatęsknię za tymi czasami gdy nie umiała gadać ;-):-D

a Iza nauczyła się mówić swoje imię pokazuje paluszkiem na siebie i mówi "Iz" :-D
a babcia ją nauczyła że jak się spytasz co robią ptaszki? to Iza odpowiada "jaja" :-):-):-):-D

Iza brawo:tak:U nas to Matek chodzi od rana i krzyczy jaja czyli że na sniadanie jajecznica ma być ale jak go spytasz gdzie są jaja to gdzie pokaże- oczywiście na pieluszkę:-D

reklama
Do góry