reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

Ja szczerze moge polecic nodiego samochodzik,zabawka swietna ,tylko na dywanie to nie pojezdzi,ale po panelach to zasuwa niezle bardzo skretny,i klakson jak w oryginale.Zabawka extra dla naszych pociech,ale dla tatusiow jeszcze wieksza,ha,ha,ha:-D:-D

reklama
Sylwia -co fajnego w Noodim?po prostu zabawka dla dziecka kolorowa ,wyrabia zdolnosci manualne,i nic tu nie ma do rzeczy czy to zagraniczna czy polska.

hmmm wiem kwestia gustu, ale ten wyrabia sie od najmłodszych lat:cool2:
Wojtka ostatnio interesuje najbardziej czytanie bajek:tak:

To dobrze, że mój synek nie słucha Dody;-):-D:-D:-DA poza tym gusta się zmieniają:cool2:
Mikołaj też uwielbia książeczki, a Noddy dlatego go interesuje - tak mi sie wydaje, bo jeździ samochodem:-DNo a w Bobie Budowniczym są gadające traktory, koparki, itd.... to dopiero czaaad:-D

My mamy trzy plyty z bajkami, ktore podobaly nam sie w dziecinstwie (wszystkie po francusku ze wzgledu na to, ze meza jednak caly dzien w domu nie ma) i Julek oglada czasem odcinek lub dwa. Na ogol co dwa trzy dni dostaje mu sie kawalek:-) A telewizyjnych nie ogladamy bo jakos nie mamy w zwyczaju a poza tym za dwa dni znow nie bedziemy mieli telewizora (mamy go tylko w mieszkaniu sluzbowym).
A ksiazki tez Julek lubi i mam nadzieje, ze tak zostanie i z czasem plubi czytanie.

Asia fajne i jak dla nas to akurat w dobrym jezyku te teledyski:-)

reklama
Jeśli chodzi o dziecięce piosenki tzn takie które dzieciaki lubią podobne do tych co wstawiła mama Marcinka to na VHR1 codziennie od 8 do 9 rano leca piosenki różńe ale moje dziecię stoi i poddryguje :-)
Rock Your Baby

Do góry