reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

reklama
Pati rewelka :-)
A Daniel coraz lepiej radzi sobie z chodzeniem chociaż sam nadal nie chodzi.. ciągle za rączkę..ale układanie klocków jednego na drugim wychodzi mu perfekcyjnie a jeszcze lepiej rozwalanie już ustawionej wieży

A my dziś bawiliśmy się w chowanego :) i Karol super nas biegał szukał po mieszkaniu - zawsze zaglądał tam, gdzie była poprzednia kryjówka :):):)

Super! Miki lubi sie chować nakładając sobie ręczniki na głowę, jak jest po kapieli ;-)

Moja mama rzuciła dzis od niechcenia "Mikuś przynieś banana". Jakie było jej zdziwienie jak gościu podreptał do pokoju i przyniósł jej do kuchni banana:tak::-)

No Miki babcie "załatwił" ;) Brawo!!!

My też robimy przynoszenie - na razie najlepiej Karolkowi wychodzi jeśli chodzi o zabawki-ostatnio wszystkim nosi Shreka z Mc Donalda jak się mu tylko powie :) Dziadzio był dziś bardzo dumny jak dostał Shreka :):):) Ale musze spróbować wykorzystac nasze dziecko i sprawdzic jak będzie z pilotem i gazeta :p
no bo wlaczyc tv i radio - na prosbe - włącza (pod warunkiem że nie jest zanadto czymś pochłonięty ;))

No Miki ales pokazal:-D Brawooo!

Moja dzis sie szminkowala,ale jakos na usta nie trafiala i zeby sobie malowala:-D
Najbardziej kocham jak sie bawi i ni stad ni z owad podchodzi do mnie i daje mi calusa...i tak potrafi co 2-3 minuty...A jak ma smoczka akurat w buzi to nadstawia mi polika:-)
No i jak ubieram jej spodnie a mam dopiero do polowy ubrane to sama ciagnie i probuje je wlozyc...:-)

reklama
Do góry