reklama
Taki dyplom dziś dostał na basenie. :-)
Następny kurs zaczyna się od września.
Shot with FinePix S5600 at 2007-07-01
Następny kurs zaczyna się od września.
Shot with FinePix S5600 at 2007-07-01
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Mamoot, taki dyplom koniecznie do pudełka z pamiątkami :-) Wcześnie Wojciaszek zaczyna zbierać dyplomy Gratulacje!!!
Mamoot ale fajny dyplom (zazdrościmy basenu, mam nadzieje że w wakacje Wojtuś podszkoli Karola w pływaniu ) - w pierwszym momencie pomyślałam że to zdjęcie Matiego Hetherka!!! Nie wydaje wam się że trochę podobny????
PS zamówiliśmy już kapoczek
PS zamówiliśmy już kapoczek
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Baska fakt podobny
A taki dyplom to ja bym gdzies na honorowym miejscu powiesila:-)
Wojciaszku wielkie gratulacje...
U nas tez zaczelo sie powtarzanie...w szczegolnosci jak ma dobry humor...
A taki dyplom to ja bym gdzies na honorowym miejscu powiesila:-)
Wojciaszku wielkie gratulacje...
U nas tez zaczelo sie powtarzanie...w szczegolnosci jak ma dobry humor...
A Karol jakoś tendencji do symultanicznego powtarzania nie ma - ale widać że dokładnie obserwuje i wszystko sobie zapamiętuje bo potem nas zaskakuje znienacka - rzeczami typu czesanie się, przypinanie sobie mojej spinki do włosów, wycieranie tyłeczka że o pisaniu na klawiaturze czy czytaniu już nie wspomnę no i wymyśla takie różne nowe zabawy i zastosowania dla znanych rzeczy że my byśmy w życiu na to nie wpadli ale założę się że nie tylko on...chciałam wam pokazać pare rzeczy na filmiku ale mi picasa wywala
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
ja ladowalam ostatnio chyb a z 5 razy filmiki rozne i za kazdym razem skucha...zdjecia laduje a filmow juz nie:[
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Wojtek tez najwiecej gada po swojemu i czasami jak strzeli nawijke to mam niezły ubaw no i na topie sa bańki mydlane - łapanie i bardzo zdziwiona mina jak pekaja no i niestety jak to Sumka napisała u nas tez bardzo widac efekt kozicy górskiej nardzo się nasila Wojtek wspina się wszedzie gdzie sie da upadki wcale go nie zrazają