U nas też wspinaczka uskuteczniana:-)Ale też schodzenie - u moich Rodziców Miki śpi na łóżku (już nie w łóżeczku turystycznym) i jak się budzi, to daje znać, że wstał - z resztą co chwilkę ktoś do niego zagląda czy się nie przebudza, wierci. Jakież było zdziwienie mojej Mamy, jak pewnego dnia zagląda do pokoju Mikołaja nie ma a ten spryciarz w drugim pokoju i bawi się zabawkami
reklama
Kasia- dobre
My kiedyś (jesze parę miesiecy temu - ledwo zaczął raczkować) połozylismy u rodziców na łóżku a znaleźliśmy go pod stołem jak siedzieł...jak to sie stało - tego nie wie nikt i too jeszcze ciemno w pokoju było - bo zima po południu
My kiedyś (jesze parę miesiecy temu - ledwo zaczął raczkować) połozylismy u rodziców na łóżku a znaleźliśmy go pod stołem jak siedzieł...jak to sie stało - tego nie wie nikt i too jeszcze ciemno w pokoju było - bo zima po południu
kakaw
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
No to proszę mamy pierwszy dyplom na czerwcówkach. Gratulujemy Wojciaszkowi
Sandra też gada po swojemu najczęściej to tada tylko w różnej intonacji i wtedy każde tada ma inne znaczenie (ale namieszałam) ale też potrafi zrobić twa twa twa i to jak widzi kaczkę --chyba nie przez przypadek Fajnie też mnie woła drze się na całe gardło Mam Mam Mam tylko jak płacze to mama no i wreszcie potrafi pokazać mamę i siebie
Sandra też gada po swojemu najczęściej to tada tylko w różnej intonacji i wtedy każde tada ma inne znaczenie (ale namieszałam) ale też potrafi zrobić twa twa twa i to jak widzi kaczkę --chyba nie przez przypadek Fajnie też mnie woła drze się na całe gardło Mam Mam Mam tylko jak płacze to mama no i wreszcie potrafi pokazać mamę i siebie
Sumko, tylko zanurzanie. Więc nie wydaje mi się, żeby to zdjęcie na dyplomie było z tego kursu.
Wojciaszek zaczął w końcu działać nie tylko destrukcyjnie, ale też coś "tworzy". Na przykład próbuje jedną zabawkę ustawić na drugiej. Czasem są to klocki, to idzie mu lepiej.
I na hasło "zakryj uszka", zasłania uszy i się szczerzy.
Wojciaszek zaczął w końcu działać nie tylko destrukcyjnie, ale też coś "tworzy". Na przykład próbuje jedną zabawkę ustawić na drugiej. Czasem są to klocki, to idzie mu lepiej.
Ja poproszę dokumentacje fotograficzną
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Wczoraj polozylismy mloda spac i ogladamy tv...Chwila ciszy ale za chwile slyszymy ze mloda puka do drzwi...wiec do wyra znowu i cisza...Myslimy"spi"...a tu za jakies 3 min nasze dziecie z balkonu do nas przez okno zaglada...No myslalam ze skonam ze smiechu Jak to mowia:nie wejde drzwiami to oknem
No i co nowego to zaczela mowic "chodz" ,chociaz bardziej slychac jak "chadz"...ale mama wie o co chodzi:-)
No i co nowego to zaczela mowic "chodz" ,chociaz bardziej slychac jak "chadz"...ale mama wie o co chodzi:-)
reklama