reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

U nas też wspinaczka uskuteczniana:tak::-)Ale też schodzenie - u moich Rodziców Miki śpi na łóżku (już nie w łóżeczku turystycznym) i jak się budzi, to daje znać, że wstał - z resztą co chwilkę ktoś do niego zagląda czy się nie przebudza, wierci. Jakież było zdziwienie mojej Mamy, jak pewnego dnia zagląda do pokoju Mikołaja nie ma:szok: a ten spryciarz w drugim pokoju i bawi się zabawkami:-D:-D:-D

reklama
Kasia- dobre :)
My kiedyś (jesze parę miesiecy temu - ledwo zaczął raczkować) połozylismy u rodziców na łóżku a znaleźliśmy go pod stołem jak siedzieł...jak to sie stało - tego nie wie nikt ;) i too jeszcze ciemno w pokoju było - bo zima po południu :)

No to proszę mamy pierwszy dyplom na czerwcówkach. Gratulujemy Wojciaszkowi :tak:

Sandra też gada po swojemu najczęściej to tada tylko w różnej intonacji i wtedy każde tada ma inne znaczenie (ale namieszałam):-D ale też potrafi zrobić twa twa twa i to jak widzi kaczkę --chyba nie przez przypadek :-D:-D:-D Fajnie też mnie woła drze się na całe gardło Mam Mam Mam tylko jak płacze to mama no i wreszcie potrafi pokazać mamę i siebie :tak:

Brawo dla Wojciaszka. Super dyplom. A powidz Mamootku czy nurkował tak długo pod wodą, czy tylko sie zanurzaliście ?

Sumko, tylko zanurzanie. Więc nie wydaje mi się, żeby to zdjęcie na dyplomie było z tego kursu.

Wojciaszek zaczął w końcu działać nie tylko destrukcyjnie, ale też coś "tworzy". Na przykład próbuje jedną zabawkę ustawić na drugiej. Czasem są to klocki, to idzie mu lepiej.
I na hasło "zakryj uszka", zasłania uszy i się szczerzy.:-D

Wczoraj polozylismy mloda spac i ogladamy tv...Chwila ciszy ale za chwile slyszymy ze mloda puka do drzwi...wiec do wyra znowu i cisza...Myslimy"spi"...a tu za jakies 3 min nasze dziecie z balkonu do nas przez okno zaglada...No myslalam ze skonam ze smiechu:-D Jak to mowia:nie wejde drzwiami to oknem:-D

No i co nowego to zaczela mowic "chodz" ,chociaz bardziej slychac jak "chadz"...ale mama wie o co chodzi:-)

reklama
Do góry