reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

reklama
a ja to oddaje rzeczy po Zoście ........ ja to taki człowiek że myśle sobie łatwo mi przyszło (kupienie)to moge komuś oddać. Tyle biedy jest na swiecie .......... tyle dzieciaczków potrzebujących ............ Może i ja kiedyś ( nie daj Boże ) będe w potrzebie i też ktoś wyciągnie do mnie pomocną dłoń...... :-)

Pati wszystko sprzedaję bo wózek głeboki oddałam ale chyba co łatwo komuś przychodzi to tego nie szanuje, nie dość że nie szanowali to jeszcze zostawili bez zabezpieczenia i im ukradli wiec nauczona doświadczeniem z przykrością stwierdzam ze narazie nikomu nic nie bede dawac.
A to fakt ze na allegro sprzedac mozna za wiecej niz sie kupi:-) dzisiaj wieczorkiem wystawiam spacerówkę.
A moze zrobie zestawy z ciuszków wojtak i tez sprzedam no i robilam porzadek w mojej szafie tam tez ma kilka zbednych ciuszków:-)

Sylwia oj ja tez znam takich co ani nie szanuja a nawet i slowa dziekuje nie potrafia powiedziec...Wiec wole za to cos kupic mojej niuni...
Mam 4 kartony ciuchow,w tym kilka rzeczy wogole nie uzywanych i tez mam zamiar na dniach to sprzedac...wlasnie zabieram sie za robienie fotek...Ale nie bede tego rozdzielac...Sprzedam wszystko za jednym zamachem...:tak:

Ja właśnie jak tak nieraz buszujępo aukcjach to widzę ze dużo osób sprzedaje i głównie tak hurtem czyli wszystkie ciuszki na 98cm itd. A dziś na allegro wynalazłam firmę która zajmuje się przenoszeniem zdjęcia na płótno 30 na 40 w drewnianej ramie i to kosztuje tylko 34 zl. Jak się ma fajne zdjęcie to można niezłą pamiątkę zrobic i powiesic np. nad kominkiem:-)

zrobilam troche zdjec i krzyz mi normalnie wysiada..W dodatku Ptysia zaczela mi rozwalac wszystko wiec przekladam na jutro...

a tak do tematu tego watku to Noemi od wczoraj mowi bardzo ladnie "co to".. i " kaka" co oznacza kupa po niemiecku:-D
A jak skrecalam zaluzje bo juz czas do spania to sroka mala wiedziala o co biega i powiedziala chaaa aaaa(kurde pewne odglosy ciezko napisac):-D

Irma no bo ja w pracy sprzedawca jestem :-) a tak naprawdę wszystko polega na dobrej fotce i wzbudzeniu chęci posiadania tego co akurat jest ci niepotrzebne.

reklama
Wg mnie zdjęcia na aukcjach są bardzo ważne:tak: Sama nie patrzę na takie co nic nie widac, albo jakoś tak mało zachęcająco zrobione...

Do góry