brawo barwo
i moja Klaudka - ja prwei wszystko- ale wciaz dokarmiam ja cycusiem
takze jest na etapie papugowania- i jak cos zrobi śmiesznego-za nami powtorzy--przyglada sie naszej reakcji - mys ie śmiejemy - to ona tez marszczy nosek i robi taka śmieszna minke- wydajac z siebie cos w rodzaju -"eee"-jakby sie prrzedzeżniała
takze przesyła buziaczki -cmoki
chodzi za dwie rączki- sama łaie stoi, ale boi sie zrobic kroczka samodzielnie
pokazuje gdzie lala - ma dwie ulubione
i na nich potrafi pokazac oczko, nosek, uszko
pokazuje jaka jest duza - podnoszac raczki w gore
a jak jest glodna - marudzi i pokazuje raczką ustka i mówi"am am"
śpiewa - kilka dzwieków wydobywa z siebie - przy tym krecac pupką i roczkami jak cyganka (tu zazwyczaj kazdy wymieka śmieje sie - a ona te swoja minke robi - zmarszczonego noska i te jej eeee"
jak słyszy muzyke zawsze tanczy i nuci cos obie i macha główa w rytm
potrafi podac swoje buciki- a jak powiem załuż - to woła mama (bo mama zawsze woła kiedy cos chce-badz czegos nie potrafi zrobic
ale sie rozpisałam..............
i moja Klaudka - ja prwei wszystko- ale wciaz dokarmiam ja cycusiem
takze jest na etapie papugowania- i jak cos zrobi śmiesznego-za nami powtorzy--przyglada sie naszej reakcji - mys ie śmiejemy - to ona tez marszczy nosek i robi taka śmieszna minke- wydajac z siebie cos w rodzaju -"eee"-jakby sie prrzedzeżniała
takze przesyła buziaczki -cmoki
chodzi za dwie rączki- sama łaie stoi, ale boi sie zrobic kroczka samodzielnie
pokazuje gdzie lala - ma dwie ulubione
i na nich potrafi pokazac oczko, nosek, uszko
pokazuje jaka jest duza - podnoszac raczki w gore
a jak jest glodna - marudzi i pokazuje raczką ustka i mówi"am am"
śpiewa - kilka dzwieków wydobywa z siebie - przy tym krecac pupką i roczkami jak cyganka (tu zazwyczaj kazdy wymieka śmieje sie - a ona te swoja minke robi - zmarszczonego noska i te jej eeee"
jak słyszy muzyke zawsze tanczy i nuci cos obie i macha główa w rytm
potrafi podac swoje buciki- a jak powiem załuż - to woła mama (bo mama zawsze woła kiedy cos chce-badz czegos nie potrafi zrobic
ale sie rozpisałam..............