reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

Kuba przybija Sandruni łapkę.
Kakaw czyżby 17 czerwca rodzili się strong meni/menki ;-)

reklama
No to może za pare lat Sandra i Kubuś wystartują w jakiś strong zawodach powyciskają troche, kule popodnoszą :-D choć powiem szczerze że mnie się takie kobiety :no: podobają ble

moja panna może ma to po żelazie co w ciąży dostawałam w pupe :-D :-D :-D i też wtedy krzepy dostałam:-D bo ja przed ciążą takie chucherko byłam

A tak a pro po może wiecie jak takie przebarwienia zlikwidować na .........
bo ja takie tatuażyki aż z tego żelaza mam i nie chce mi to cholerstwo zejść:-D :-D :-D

a tu lato blisko :tak:

a no i zdrówko stukam się z wami :tak: (czerwona Sophia)

Basia, ja wiem, że to co wyczynia Karol nie jest śmieszne, ale jak czytam to ryczę ze śmiecu:laugh2::laugh2::laugh2:
Kubas, Ty to dopiero jesteś ancymon:laugh2::laugh2::laugh2:Sandrunia:laugh2::laugh2::laugh2:

Serio, to wszystko powinno być w wątku humorzastym;-):-)

Brawo Matisiu! Uciekaj od mamy raz dwa!

Tia...właśnie ćwiczy Otwieranie Cd W Kompie Bo Sie Wczoraj Nauczył, Oywiera, Zamyka, Otwiera, Zamyka....musimy Chyba Tu Coś Nakleic Bo W Koncu To Sie Zle Skonczy, Kompa Też Wyłacza...

No ja też się o mało nie posikałam ze śmiechu, jak czytałam te wszystkie anegdotki... A Kuba celujący w mamę smoczkiem przebił wszystkich :-D:-D:-D Sumka, Ty się ciesz, że nie miał pod ręką butelki 5l z wodą :-D:-D:-D

:szok:Ale tu ciekawie:-D:-):-D:tak:

A mój ancymonek to lata juz jak szalony wczoraj w knajpce pod parasolkami to do obcych ludzi chodzil i wszystkich zaczepiał wskazujacy palec w góre i nawijka po chińsku:-), normalnie nic wstydu nie ma:-) do kazdego pójdzie włazil Pani za bAR I zabierał sie za porzadki:szok::-D

Hihihi, Sumka, Martusia też ma takie zapędy :-) najpierw stuka smoczkiem w biurko, które stoi obok łóżeczka, a jak nie reagujemy to rzuca smoczkiem, ale za daleko ma do naszego łóżka i nie dorzuci :-) no cóż, jako chudziutka dziewczynka ma mniej siły niż Kubuś :-) no a zdemolowany wąż mnie powalił, ma chłopak krzepę :tak:

reklama
Wojciaszek też jest taki, że się nikogo nie boi i łazi do ludzi. I ostatnio bardzo się zainteresował oglądaniem książeczek - w końcu.:-)
I dobiera się do kurków z gazem. :wściekła/y::wściekła/y:

Do góry