reklama
kakaw
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
No to może za pare lat Sandra i Kubuś wystartują w jakiś strong zawodach powyciskają troche, kule popodnoszą choć powiem szczerze że mnie się takie kobiety podobają ble
moja panna może ma to po żelazie co w ciąży dostawałam w pupe i też wtedy krzepy dostałam bo ja przed ciążą takie chucherko byłam
A tak a pro po może wiecie jak takie przebarwienia zlikwidować na .........
bo ja takie tatuażyki aż z tego żelaza mam i nie chce mi to cholerstwo zejść
a tu lato blisko
a no i zdrówko stukam się z wami (czerwona Sophia)
moja panna może ma to po żelazie co w ciąży dostawałam w pupe i też wtedy krzepy dostałam bo ja przed ciążą takie chucherko byłam
A tak a pro po może wiecie jak takie przebarwienia zlikwidować na .........
bo ja takie tatuażyki aż z tego żelaza mam i nie chce mi to cholerstwo zejść
a tu lato blisko
a no i zdrówko stukam się z wami (czerwona Sophia)
Basia, ja wiem, że to co wyczynia Karol nie jest śmieszne, ale jak czytam to ryczę ze śmiecu
Kubas, Ty to dopiero jesteś ancymonSandrunia
Serio, to wszystko powinno być w wątku humorzastym;-):-)
Brawo Matisiu! Uciekaj od mamy raz dwa!
Kubas, Ty to dopiero jesteś ancymonSandrunia
Serio, to wszystko powinno być w wątku humorzastym;-):-)
Brawo Matisiu! Uciekaj od mamy raz dwa!
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
No ja też się o mało nie posikałam ze śmiechu, jak czytałam te wszystkie anegdotki... A Kuba celujący w mamę smoczkiem przebił wszystkich Sumka, Ty się ciesz, że nie miał pod ręką butelki 5l z wodą
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ale tu ciekawie:-)
A mój ancymonek to lata juz jak szalony wczoraj w knajpce pod parasolkami to do obcych ludzi chodzil i wszystkich zaczepiał wskazujacy palec w góre i nawijka po chińsku:-), normalnie nic wstydu nie ma:-) do kazdego pójdzie włazil Pani za bAR I zabierał sie za porzadki
A mój ancymonek to lata juz jak szalony wczoraj w knajpce pod parasolkami to do obcych ludzi chodzil i wszystkich zaczepiał wskazujacy palec w góre i nawijka po chińsku:-), normalnie nic wstydu nie ma:-) do kazdego pójdzie włazil Pani za bAR I zabierał sie za porzadki
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Hihihi, Sumka, Martusia też ma takie zapędy :-) najpierw stuka smoczkiem w biurko, które stoi obok łóżeczka, a jak nie reagujemy to rzuca smoczkiem, ale za daleko ma do naszego łóżka i nie dorzuci :-) no cóż, jako chudziutka dziewczynka ma mniej siły niż Kubuś :-) no a zdemolowany wąż mnie powalił, ma chłopak krzepę
reklama