reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

Ojejojej, dziekujemy kochane Cioteczki :tak::laugh2:

Mateusz dzisiaj juz troche odwazniej smigal za te jedna lapke... i to nie tylko w domu... zaszalal i sie puscil na spacerku na dworzu :szok: (bo mu sie kwiatuszki spodobaly i MUSIAL je obejrzec z bliska)

reklama
No to ja dorzucę do osiągnięć rowojowych mojego Kubiszona, że dzisiaj udało mu się dorzucić do mamusi smoczkiem jak nie chciała rano wstać i wyjąć z łóżeczka :-) .
A parę dni temu rozciągnął metalowy wąż od prysznica tak że została z niego tylko sprężynka. Cały wąż oczywiście do wymiany i tak nas mały stuknął na stówkę. A facet w sklepie miał podobno minę z lekka zaskoczoną bo taki wąż jest wytrzymały do obciążenia 35 kg. Mały Pudzianek mi roście hehe :-D

Baśka co do histerii to u nas narazie nie ma, natomiast są ostre manifesty własnego zdania.

Matisku gratulejszyn. Zwiewaj matce !!!!!

Gratulacje dla czerwcowych dzieciaczkow:)))
Ani sie obejrzymy jak beda biegac:))))
Mati tez caly zcas chce stac albo chodzic - trzymam go pod paszki a kregloskup peka

Wstaje lapiac sie ramy lozka i w lozeczku i puszcza sie jedna reka albo obiema i stawia po kroczku raz do przodu raz do tylu i na boki
a jak cos chce pokazac to mowi ' a bu'

heatherek
- super, za jedna raczke...jej:-):-):-)

No to ja dorzucę do osiągnięć rowojowych mojego Kubiszona, że dzisiaj udało mu się dorzucić do mamusi smoczkiem jak nie chciała rano wstać i wyjąć z łóżeczka :-) .
A parę dni temu rozciągnął metalowy wąż od prysznica tak że została z niego tylko sprężynka. Cały wąż oczywiście do wymiany i tak nas mały stuknął na stówkę. A facet w sklepie miał podobno minę z lekka zaskoczoną bo taki wąż jest wytrzymały do obciążenia 35 kg. Mały Pudzianek mi roście hehe :-D

No nieeeee, Kubiszon, wygrales!! :-D:-D:-D Za smoczka zyskales we mnie wlasnie wierna fanke, a za weza nalezy Ci sie ogromna piateczka - tak trzymaj chlopie! niech starzy nie mysla, ze z malym dzieckiem to same przyjemnosci :-D
Poza tym, sory Sumka, ale NA COS to becikowe dostalas, co?... Idz do sklepu i nie wypominaj dziecku weza.... :-D:-D:-D

Matis gratulacje!!! Kuba - mału pudzianku, jestem Twoją idolką!!! :):):) hihi tak jak czytałam to już coś mi się wydawało że to cięzko taki wąż rozciągnąc...

a u nas też nowe "umiejętności" ale takie na które trochę musze ponarzekać...mamy taki kryzysik wychowawczy. Do histerii przy powrocie z dworu doszły inne manifesty - przy ubieraniu i przewijaniu szarpał się tak że nie mogłam go ubrać....w dodatku nauczył się ściągać w ułamku sekundy body lub bluzkę którą ma na szyi a jeszcze mu rąk w rękawy nie włoże...o ściąganiu skarpetek, butów i czapek to już nie wspominam - Karol uwielbia nudyzm ;) w dodatku nauczył sie wyłazić z wanny!!! tzn na szczęście nie wylazł bo to by mogło się skończyć tragicznie ale łapałam go dziś jak wisiał na krawędzi - nauczył się nogę zadzierać, na rękach się podciągnął i przechylił...szok
No i strasznie wszystko małpuje po nas - ostatnio patrzył jak sie smarowałam balsamem, podszedł i zaczął mnie tez poklepywać po drugiej nodze :) rozczulające, ale próbuje małpowac wszystko jak leci - to, czego nie powinien też :)
A sam chodzić nie chce choć przy chodzeniu za jedną rączkę ładnie utrzymuje sam swój ciężar ciała - pewnie w końcu ostatni się puści ;)

No własnie nie wiem, bo moja mama mówi że ja taka niegrzeczna nie byłam ;) a zaraz potem wspomina jak leżałam pod drzwiami w czerwonym futerku i histeryzowałam że na dwór jeszcze chcę...

reklama
Browo Matiś i inne dzieciaczki .

Sumka My też na bardzo często Sandre wołamy Pudzian po pierwsze dlatego że jest silna, a po drugie bo jeśli złapie się czegoś co jest większe od niej to od razu się podciąga:tak: no i uścisk też ma ze 2 tony jak mnie uszczypnie albo udrapnie to aż piszcze:tak: no ale węża jeszcze nie rozwaliła choć też ciągnie go przy każdej kąpieli.

Baśka to dla Karolka na wakacje sie Chałupy kłaniaja :-D ze swoimi plażami hehe

Do góry