reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

Irmaa juz kiedys wlasnie takie cos widzialam u nas po 60 euro...troche drogie mi sie wydawalo....Ale napewno super edukacyjne...I tak sobie mysle ze kupie mlodej po chrzcinach bo dostanie troche kasy :-)

Tej zabawki z ikei jeszcze nie kupilam:happy:

Jak mozna zapytac- co Wasze dzieci dostaly na chrzciny?

reklama
Irmaa właśnie na to sie czaje i chyba jutro zamówie Wojtkowi ta zabaweczkę:-) bardzo mi się to podoba ile tam trzeba czekac az przyślą? ile za przesyłke bo tego tam nie doczytałam:-)
Pati Wojtek miał troche ponad miesiac jak robiliśmy chrzciny wiec dostaliśmy głównie kase a z prezentów rzeczowych to mate edukacyjną, hustawkę ogrodową i to chyba tyle:-D

Pati, Miki dostał kasę.
Irma, dzięki. Ja juz kiedyś kupiłam w Quelle zabawkę, która jest u Dziadków - Miki bardzo ja lubi (teraz jej nie widze ani na stronie Quelle, ani na Allegro:no:)

No my wlasnie tez jak juz nas pytali co chcemy to mowilismy kase...Ale chcialam tez dostac cos co bedzie dla niej pamiatka...Wiec mojej bratowej kazalam kupic cos ze zlota...I dostanie cos o czym i ja zawsze marzylam...Zloty lancuszek ze swoim imieniem....Tez sobie zamowie takie cos:-) a moze poprosze na urodzinki:tak::cool2:

My chrzciliśmy Marcinka jak miał 1,5 miesiąca. Dostał głównie kasę, ale też krzesełko do karmienia, matę/dywanik łosia i oczywiście mnóstwo tzw. "pamiątek chrztu św."

Olka dostała głównie kasę, ale tez pełno biżuterii (mamusia pewnie będzie sobie póki co pożyczać :) ), kilka maskotek i sliczna makatke nad łóżeczko z aniołkiem od mamy chrzestnej...

Mati też dostał kasę i 2 jeździki:eek: , dlatego lepiej otwarcie powiedziec co chcesz dla dziecka to uniknie się podwójnych prezentów, a w zamian można zyskac naprawdę przydatne rzeczy.

my tez głównie kase, ale także karuzele na łóżeczko, matę adukacyjną, jakieś misie, kocyk, pościel do łóżeczka i oczywiście aniołki:))) i to chyba wszystko- u nas nic sie nie powtórzyło, no ale rodzinka wymieniła informacje między sobą:-D

U NAS TEZ GLOWNIE KASA,ALE POZA TYM MAXIK DOSTAL,SREBRNA LYZECZKE Z WYGRAWEROWANA DATA URODZENIA I MIEJSCEM,WAGA,I GODZINA,TO OD DZIADKOW,A OD CHRZASTNEJ SREBRNY SMOCZEK TEZ GRAWEROWANY Z IMIENIEM DATA URODZ I MIEJSCEM ,DODATKOWO SMOCZEK JEST OTWIERANY-JEST TO MIEJSCE NA PIERWSZY ZABEK KTOREGO MAXIK SIE POZBEDZIE.JA UWAZAM ZE TO NAJLEPSZA PAMIATKA,BEDZIE MU TOWAZYSZYLA PRZEZ CALE ZYCIE.BESZIE MIAL CO WSPOMINAC ZA JAKIES KILKADZIESIAT LAT.....JAK JUZ BEDZIE DOROSLYM MEZCZYZNA I POKAZE TO WSZYSTKO SWOIM DZIECIOM.....SUPER JA TAKICH PAMIATEK NIE MAM.

reklama
Ola też głównie kasę dostała. A poza tym taką łżeczkę srebrną jak pisała kajka, złoty medalik z łańcuszkiem i różne "pamiątki". Też nic się nie powtórzyło.

Do góry