reklama
No Oleńka - rozbroiła mnie na maksa
!!!
KArol ostatnio świetnie komunikuje o co mu chodzi - pokazuje palcem, ciągnie za rękę, klepie i mruczy - nie ma wątpliowści o co mu chodzi
A dzisiaj - przestroga dla innych - chciał skonsumować oko które wygryzł maskotce - całe szczęście że mąż zauważył że mały coś małego czarnego przerzuwa i mu z buzi wyjął!!!
KArol ostatnio świetnie komunikuje o co mu chodzi - pokazuje palcem, ciągnie za rękę, klepie i mruczy - nie ma wątpliowści o co mu chodzi
A dzisiaj - przestroga dla innych - chciał skonsumować oko które wygryzł maskotce - całe szczęście że mąż zauważył że mały coś małego czarnego przerzuwa i mu z buzi wyjął!!!
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Noooo ja znam tez to-np korek po wodzie ale ten taki maly jak od bidonu...

aniasorsha
Olka namiętnie wcina papier toaletowy. Aż sie boje myśleć, ile tego zjadła, bo nie udało mi sie wydłubać jej z paszczy.
A córka koleżanki wydłubała z zabawki taką okrągła bateryjke i polknęła. Wylądowali z Małą w szpitalu... Oj, trzeba uważać...
A córka koleżanki wydłubała z zabawki taką okrągła bateryjke i polknęła. Wylądowali z Małą w szpitalu... Oj, trzeba uważać...
patrycja24berlin
Mojego brata corecza(2latka) spadla wczoraj z dwoch schodek i centralnie na zeby
Wbila sobie wszystkie trzy dolne w dziasla...I teraz sa krzywe:-( Za dwa lata beda musieli robic przeswietlenie bo teraz te zeby mogly uszkodziec juz te wlasciwe zeby i pozniej by urosly krzywe...Wogole biedna ta mala bo ciagle choruje a taka kochana i przebojowa...Ostatnio jak pryzjechalam to musialam ja schowac a ppotem ona krzyczala"patliciaaaa siuuukaj mnie"....
albo jak sie na tate wkurzyla to mowi"tato cichooo bo siupel niania psijdzie"...
Rano Np budzi swoja mame podkladajac jej kapcie..Wtedy wola "mama wstawaj,buti masz,i lob kawe
Juz sie nie kmoge doczekac az moja tak zacznie pociesznie gadac...

Rano Np budzi swoja mame podkladajac jej kapcie..Wtedy wola "mama wstawaj,buti masz,i lob kawe

Juz sie nie kmoge doczekac az moja tak zacznie pociesznie gadac...
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ale fajna mała agentka.:-)
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
No Ania przyznaj się że w domu tez na rurze dajesz
gdzies się musiała nauczyć, chyba że twoj szanowny malżowin zabiera ją na spacery do tachich barów:-) Ale numerantka. A co do papieru to Kuba też gustuje. Ostatnio nie pogardził nawet gąbkowym filtrem z suszarki
Pati niezłe macie ziółko w rodzinie. Mniej fajnie z tymi zębami

Pati niezłe macie ziółko w rodzinie. Mniej fajnie z tymi zębami
kakaw
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
Pati apropo twojej opowiastki mamy znajomych ona biolog -botanik on biolog- botanik ludzie naprawdę na poziomie jeżdzą na przykład do afryki ameryki południowej na wycieczki w domu trofea związanych z indianami aztekami, cotygodnowe wyjścia do teatru pełna kultura powiedziałabym nawet że taki typ ą i ę pisze to po to żebyście wyobraziły sobie ten typ ludzi
a tu kiedyś spędzaliśmy z nimi wakacje i ich syn wtedy czteroletni jeździł na rowerze (trzy kółka ) po takim lasku w okolicy podjechał pod nasz kamping zsiadł z rowerka i poszedł do domu po coś tam już nie pamiętam obserwowaliśmy go wszyscy z leżaków ale on nas nie widział inne dzieciaki zabrały mu na chwilę rower on wychodzi przed dom patrzy i takim zatroskanym głosem mówi " Kulwa ktoś mi zapieldolił lowel " Nigdy nie zapomnę miny jego mamy

a tu kiedyś spędzaliśmy z nimi wakacje i ich syn wtedy czteroletni jeździł na rowerze (trzy kółka ) po takim lasku w okolicy podjechał pod nasz kamping zsiadł z rowerka i poszedł do domu po coś tam już nie pamiętam obserwowaliśmy go wszyscy z leżaków ale on nas nie widział inne dzieciaki zabrały mu na chwilę rower on wychodzi przed dom patrzy i takim zatroskanym głosem mówi " Kulwa ktoś mi zapieldolił lowel " Nigdy nie zapomnę miny jego mamy

aniasorsha
ha ha ha!!!
Kakaw boki zrywać
Nas tak pewnie też Maluchy nieraz zaskoczą 
Sumka - to Olka chyba sie musi z łóżeczka wykradać, żeby podpatrzeć, jak mamusia tatusiowi pokaz daje ;-) ;-) A może powinnam z mężem porozmawiać? :-) Aż strach się bać, co z niej wyrośnie

Sumka - to Olka chyba sie musi z łóżeczka wykradać, żeby podpatrzeć, jak mamusia tatusiowi pokaz daje ;-) ;-) A może powinnam z mężem porozmawiać? :-) Aż strach się bać, co z niej wyrośnie
reklama
Dokładnie tak zrobil ostatnio mój siostrzeniec:Pati apropo twojej opowiastki mamy znajomych ona biolog -botanik on biolog- botanik ludzie naprawdę na poziomie jeżdzą na przykład do afryki ameryki południowej na wycieczki w domu trofea związanych z indianami aztekami, cotygodnowe wyjścia do teatru pełna kultura powiedziałabym nawet że taki typ ą i ę pisze to po to żebyście wyobraziły sobie ten typ ludzi![]()
a tu kiedyś spędzaliśmy z nimi wakacje i ich syn wtedy czteroletni jeździł na rowerze (trzy kółka ) po takim lasku w okolicy podjechał pod nasz kamping zsiadł z rowerka i poszedł do domu po coś tam już nie pamiętam obserwowaliśmy go wszyscy z leżaków ale on nas nie widział inne dzieciaki zabrały mu na chwilę rower on wychodzi przed dom patrzy i takim zatroskanym głosem mówi " Kulwa ktoś mi zapieldolił lowel " Nigdy nie zapomnę miny jego mamy![]()
![]()
![]()
jego tata jeździ Sieną a 4-letni Szymuś wypatrywał go przez okno.
Mówi: psyjechała jedna sienusia, psyjechała druga sienusia, a nasej kulwa mać nie ma!!!
Myslałam że ryknę śmiechem!!!
No, moja siostra to tam raczej ą,ę nie jest, no ale raczej przy dziecku to sie oszczędza, więc skąd on to wziął - nie wiadomo:-)