reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Kasiu uweielbiam specjalnosci tylko dla mnie:-)
Super-i nawet duze to
KUPUJE!!!!!!!
Super-i nawet duze to

KUPUJE!!!!!!!
Pati a najlepsze jetst to,ze chyba jedynie 5 euro kosztuje:-)
Zestawik Haba napewno bedzie u was do kupienia bo w koncu to z Deutschland pochodzi;-) No ale fakt nigdy nie wiadomo co naszym maluchom podpasuje a co nie i czasem to szkoda calej tej kasy:-(
Kasia De fajne zdjatko. Miki taki skupiony na zabawie, ze az trudno uwiezyc, ze to zabawa;-):-)
Zestawik Haba napewno bedzie u was do kupienia bo w koncu to z Deutschland pochodzi;-) No ale fakt nigdy nie wiadomo co naszym maluchom podpasuje a co nie i czasem to szkoda calej tej kasy:-(
Kasia De fajne zdjatko. Miki taki skupiony na zabawie, ze az trudno uwiezyc, ze to zabawa;-):-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Jutro chyba nie dam rady skoczyc do tej ikei ale na bank w poniedzialek sie przejade....
Wojtek zrobił mi dziś małą powódź w kuchni. Bawił się na podłodze, a ja mu obiad robiłam. Jak zwykle go zainteresował taki 6 litrowy baniak z wodą. Lubi go powywracać i ciągać. I było jak zwykle, aż ucichło, a potem usłyszałam takie bulb, bulb, bulb.... patrzę.... a tu woda się leje, a Wojciaszek patrzy i namaka, namaka... namaka....
Nie mam pojęcia jak on to zrobił. Ale niewątpliwie najpierw baniak był zamknięty, a potem - lała się woda.
A kilka dni temu Marcin przyłapał go, jak już w małych paluszkach była zdechła mucha znaleziona na podłodze i te paluszki już wędrowały do otwartej buzi...

Nie mam pojęcia jak on to zrobił. Ale niewątpliwie najpierw baniak był zamknięty, a potem - lała się woda.
A kilka dni temu Marcin przyłapał go, jak już w małych paluszkach była zdechła mucha znaleziona na podłodze i te paluszki już wędrowały do otwartej buzi...
Mamoot, baniak z woda najlepszym naszym przyjacielem jest
Tez niedawno mialabym namakajacego Mateusza - ale na szczescie w ostatniej chwili udalo mi sie dorwac przewracajaca sie butle....
Problem polega na tym, ze Babcia nie ma nawyku zakrecania baniaczka stojacego luzem w kuchni... i jest w tym wzgledzie niereformowalna... ;-)

Problem polega na tym, ze Babcia nie ma nawyku zakrecania baniaczka stojacego luzem w kuchni... i jest w tym wzgledzie niereformowalna... ;-)
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Mamoot, ale się uśmiałam z muchy
Ty w piaskownicy na niego uważaj, żeby nie było jak w kawale: "-co jesz? -mięsko - skąd masz? - przypełzło";-) ;-) ;-)
A odkręcanie korków od butelek to maluchy chyba mają we krwi - Marcinek kiedyś bawił się zakręconą butelką po mleku, po chwili korek leżał na podłodze, a on wychlapywał resztki mleka...

A odkręcanie korków od butelek to maluchy chyba mają we krwi - Marcinek kiedyś bawił się zakręconą butelką po mleku, po chwili korek leżał na podłodze, a on wychlapywał resztki mleka...
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
He mój się bawił pusdtą butelką i mało nie połknął korka nawet nie wiem kiedy udało mu się to odkrecić

reklama
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Mamoot,Asiu, ja nie wątpię, że on jeszcze jedno żywotne, albo nieżywotne zje. Obym ja tylko tego nie widziała...![]()