reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

reklama
U nas baniak nie cieszy się popularnościa, za to stojak z płytami CD jest na topie!! a najbardziej wyrzucanie z niego płytek

Fuksik ja przezornie zlikwidowałam swój stojak z płytami zanim Iza zaczeła na dobre raczkować, bo widziałam że ją korcił i bałam się ze go na siebie przewróci:tak:

z mucha i baniakiem bylo super:)) Oj Wojciaszek rozrabiaka!!
Mati tez raz odkrecil korek od butelki i malo nie dostalam zawalu, bo butelka mu wypadla z rak, patrze korka nie ma a Mati siedzi na foteliku i sie noe rusza i ma mine dziwna
na szcescie nie polkanl korka ale juz butelek z korkami nie daje mu do zabawy

irma- Mati ma garnuszek klocuszek i bardzo sie lubi niem bawic
Chcemy kupic mu jescze kuleczki sensoryczne i garnuszki z Fisher Price
Mati tez nie ma duzo zabawek - wiekszosc dostal, my malo kupowalismy...
a najbardziej intersuja go piloty, komorki i lampy a i rolety....a statnio miska duzo- tkluk w nia raczkami jak w beben...

heatherek
- jak super ze Mateuszek powiedzial mama:""))
A Mikus jak sie super bawi kolejka:)

Zapominialam Matiego pochwalic ze od paru dni robi codziennie kupke na nocnik:)
a i zaczal pelzac do tylu, moze jeszcez bedzie raczkowal...
a na nozkach ladnie stoi trzymany za raczki:)

Mamoot dobre z ta mucha;-)

Fusik nawiazujac do zainteresowania plytami;-) Jak widac nawet polka na plecach nie przeszkadzala w dalszej zabawie:-)
photolibrary13291vg7.jpg

photolibrary13293zq9.jpg

i przy okazji kwiatami;-):
photolibrary13287om6.jpg

Cicha, posikalam sie ze smiechu, chociaz jak sadze, Tobie nie bylo do smiechu, co? Szczegolnie z tym upadlym kwiaciorem ;-) :laugh2: :laugh2: :laugh2: A i polka tez niezla.....

reklama
no niezły rozrabiaka, a ze nie płakał przecież to musiało bolec jak taka półka na niego spadła:confused: i kwiatki czas już przesadzać!! wiosna idzie!!:-);-):-p

Do góry